Direkt till innehållet

Projektledare Digital Vårdcentral

Ort: Halmstad eller Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%

Publicerad: 2020-09-23

Sista ansökningsdag: 2020-10-05

Sök tjänsten

 

Vill du hjälpa oss med utveckling av tillgänglig och flexibel vård?

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att bli ännu bättre på tillgänglig och flexibel vård för befintliga och blivande kunder i regionen. Hos Närsjukvården Halland är man alltid välkommen! För att möta upp det här på ett ännu bättre sätt vill vi nu komplettera vårt utbud med digital vårdcentral.

En projektledare med fokus på digitalisering

Som projektledare är du en resurs i förvaltningsledningens stab. Du arbetar för Närsjukvården Halland men intar ett regionalt perspektiv, där patientens väg genom vården är en tydlig utgångspunkt. Uppdraget som projektledare innebär ett strukturerat, handlingskraftigt och framtidsinriktat arbete. Du planerar, driver och leder uppdraget med digital vårdcentral för Vårdcentralen Halland under 2021. Uppdraget innefattar att forma en förstudie samt projektplan, för att därefter driva projektet tills det att den digitala vårdcentralen är klar för patienterna att använda.

Utifrån patientens behov tar du fram en modell för den digitala vårdcentralen. Modellen ska ha tydliga patientflöden och den ska vara enkel för både patient och medarbetare och knyta an till befintlig fysisk verksamhet. Modellen bygger på AI och ska vara utvecklingsbar för att kunna möta framtida behov. I ditt uppdrag ingår också att ta fram en kravspecifikation, som matchar modellen och de tekniska förutsättningarna och en tydlig affärsmodell.

Du arbetar tätt tillsammans med verksamheten inom Vårdcentralen Halland och har nära samarbete med andra expertkompetenser inom t ex IT-området inom Region Halland. Du genomför omvärldsbevakning och framtidsspaning så att utvecklingen ligger i framkant.

Digital och handlingskraftig

Kvalifikationer

Du som söker har högskoleutbildning inom för verksamheten relevant område, gärna med inriktning digitalisering i vården. Vi ser även att du har dokumenterad utbildning inom projektledning. Kunskap och erfarenhet från tjänstedesign är meriterande.

Du är en handlingskraftig person med dokumenterad erfarenhet och kompetens att driva projekt, processer och förändringsarbeten framåt. Din erfarenhet och kunskap i projektledning och projektarbete präglar ditt arbete och du är bekväm med att verka inom en miljö i ständig utveckling. Du har kunskap och erfarenhet i teknik- och digitaliseringsutveckling, från vårdverksamhet och kan utveckla digitala verktyg med grund i patientens behov.

Du har förmåga att arbeta självständigt med hög fart framåt och tydlig blick på målet. Som person är du strukturerad och initiativtagande med god förmåga till samarbete och att bygga förtroendefulla relationer. Du kommunicerar enkelt med olika intressenter på olika nivåer. Du är kreativ och uthållig i ditt arbetssätt och du har förmåga att identifiera och analysera risker/problem som uppstår med fokus på att hitta lösningar. Samtidigt som du arbetar operativt, har du ett strategiskt tänk och förmåga att se till helheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Intervjuer är planerade till 12 och 13 oktober.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Närsjukvården Halland

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och särskilda uppdrag. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning och god arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/649
Kontakt Agneta Wesslén, administrativ chef, 076-696 58 38
Publicerat 2020-09-23
Sista ansökningsdag 2020-10-05

Sök tjänsten