Direkt till innehållet

Sjuksköterskor natt till Urologikliniken, avd. 2A, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, Enligt överenskommelse

Publicerad: 2020-09-24

Sista ansökningsdag: 2020-10-15

Sök tjänsten

Om arbetsplatsen

Vi inom Urologikliniken arbetar med den specialiserade urologisjukvården i Halland. Kliniken består av drygt 70 medarbetare varav 14 läkare. Vi har öppenvårdsverksamhet i Varberg och i Halmstad med kontaktsjuksköterskor, uroterapeuter, cystoscopister, undersköterskor och medicinska sekreterare. 

Slutenvårdavdelningen finns i Varberg och tar emot patienter från hela Halland. På vårdavdelning 2A arbetar våra duktiga sjuksköterskor och undersköterskor i team och vi har ett stort fokus på utvecklings- och förbättringsarbete. Urologi innefattar akuta och icke akuta sjukdomar i övre- och nedre urinvägar hos män och kvinnor samt i de manliga könsorganen. Vi utför robotkirurgi vid prostatectomier, cystectomier och nefrectomier. Ungefär 80 procent av våra patienterna har en cancerdiagnos.

Med anledning av föräldraledighet söker vi nu nya kollegor som vill jobba natt hos oss!

Om arbetet

Du kommer att arbeta tillsammans med oss i ett av Sveriges ledande team inom specialiserad urologisjukvård. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som sjuksköterska där du kommer att ha en viktig roll i såväl det dagliga arbetet som i det framtida utvecklingsarbetet. 

För oss på avdelning 2A är det viktigt att du trivs på din arbetsplats och vi strävar därför efter att alla ska ha en god arbetsmiljö. Vi tror att fungerande ronder, tydliga rutiner och kontinuitet är viktigt. För att få mer tid för patienterna kommer du att få stöd både i det vårdadministrativa arbetet men också med vårdnära tjänster som sköter städning, förråd, patientkök m.m. Vi bedriver ständigt förbättringsarbete och hos oss har du som medarbetare möjlighet att vara med och påverka omvårdnaden kring patienten. Vi arbetar processorienterat enligt Lean för att utveckla vår vårdavdelning i tiden, där medicinsk kunskap, ett holistiskt förhållningssätt och ny teknik integreras i syfte att ge en värdeintensifierad vård till patienten. 

Vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter på en urologisk vårdavdelning handlar om bl.a. omvårdnad av patienter med akuta sjukdomstillstånd, som njurstenssmärta, hematuri och urosepsis, katetervård, pre- och postoperativ omvårdnad, smärtbehandling och annan symtomatisk behandling. Du kommer att ingå i ett team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare där gott samarbete och god laganda står i fokus.

Tjänsterna avser två vikariat med arbetstid natt:

  • Ett vikariat t.o.m. 2021-01-10.
  • Ett vikariat t.o.m. januari 2022.

Ange i din ansökan vilket vikariat du är intresserad av.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med några års yrkeserfarenhet men inget absolut krav. Utifrån dina erfarenheter erbjuder vi dig en strukturerad introduktion och fortgående kompetensutveckling. 

Du som söker tjänsten är engagerad, tar initiativ och har mod att pröva nytt. Du har en framtidstro mot en modern sjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset. 
Under året får du bland annat: 
• Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde. 
• Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll. 
• Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation. 
• Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter. 
Läs mer på: www.regionhalland.se/basår 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval och intervjuer.

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/686
Kontakt Annika Körlin, avdelningschef , 0708-80 88 91
Facklig företrädare Vårdförbundet , 0340-48 10 00 (vxl) vardforbundet.hs@regionhalland
Publicerat 2020-09-24
Sista ansökningsdag 2020-10-15

Sök tjänsten