Direkt till innehållet

Röntgensjuksköterska till Röntgenmottagningen i Kungsbacka

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2021-06-16

Sista ansökningsdag: 2021-07-04

Sök tjänsten

Röntgenavdelningen i Kungsbacka är digitaliserad och undersökningar bedrivs med modern utrustning. Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en liten framåt, modern och expanderande avdelning. Här finns Magnetkamera, CT, genomlysning, skelett, mammografi screening och ultraljud. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga uppgifter som röntgensjuksköterska. Rotation på alla modaliteter efter upplärning.

Om arbetsplatsen

Vi är en liten avdelning med nära samarbete mellan olika yrkesgrupper och ett gott kamratskap. I dagsläget är avdelningen öppen endast måndag till fredag dagtid, ingen beredskap eller jourtjänstgöring. Vi roterar runt på alla modaliteter och arbetsuppgifterna är mycket omväxlande.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska. Några års erfarenhet av arbete på röntgen är önskvärt. Samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt organisationsförmåga ser vi som viktiga egenskaper för att lyckas i tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka här

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/591
Kontakt Camilla Kelly, Avdelningschef, 0790-65 30 70
Facklig företrädare För uppgift till facklig företrädare, kontakta , HR-partner Cecilia Bengtsson, 035-14 61 10
Publicerat 2021-06-16
Sista ansökningsdag 2021-07-04

Sök tjänsten