Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare med IT-ombudsroll till Operation/ IVA Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-08-17

Sista ansökningsdag: 2022-09-04

Sök tjänsten

Vill du utvecklas i din yrkesroll och vara med och göra skillnad, då ska du jobba hos oss, då vårt arbete ständigt utvecklas!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare kommer du att få ett varierande arbete som är roligt och intressant, med omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter.

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper är en viktig del i vårdprocessen. Arbetet är omväxlande men fokus ligger på vårdadministration och då främst sjukhusets operationsberättelser, intensivvårdsanteckningar samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till det vårdadministrativa flödet.

Tjänsten är i kombination som IT-samordnare där du dels kommer att arbeta med att administrera behörigheter till personal i olika system, uppdatera HAK och beställa IT-relaterade material. Du ska hålla dig väl uppdaterad samt informera personal om nya rutiner kring system.

Alla personal deltar också vid behov i olika utvecklingsarbeten både inom den egna personalgruppen och som representant för yrkesgruppen i övergripande frågor

Om arbetsplatsen

Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde. Vi har uppdraget att ge administrativt stöd och service till våra kliniker som är: kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken, urologikliniken samt kliniken för onkologi- och palliativmedicinkliniken.

Här arbetar cirka 80 medarbetare och vår sammanhållna organisation för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, IT-stöd och administrativt stöd till vårdens processer.

Om Hallands sjukhus

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Om dig

Vi söker dig som uppskattar variation, är ansvarstagande och tycker om att vara i förändring. Du är utbildad medicinsk sekreterare och goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt som muntligt. Erfarenhet och kunskap i olika IT-system väger tungt, meriterande om du har erfarenhet att arbeta i Office365.

Du gillar och har fallenhet för att kunna arbeta varierat och flexibelt. Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet.

Vi har ett roterande arbetssätt, vilket förutsätter att du är flexibel, kan arbeta både självständigt och i team och har god samarbetsförmåga. Som person är du utpräglat serviceinriktad, lyhörd, noggrann, stabil samt bidrar till en god stämning i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1093
Kontakt Linda Nätblom-Ljungberg, avdelningschef, 073-8502529
Facklig företrädare Salvica Olander, Vision, 0725-716104
Publicerat 2022-08-17
Sista ansökningsdag 2022-09-04

Sök tjänsten