Direkt till innehållet

Optiker sökes till Ögonmottagningen, Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-08-17

Sista ansökningsdag: 2022-09-04

Sök tjänsten

Då vi har fått ett utökat uppdrag och som ett steg vidare i vår utveckling av verksamheten söker vi nu en optiker till vår ögonmottagning i Halmstad. Har du intresse för ögonsjukvård är du välkommen till oss!

Om arbetet

Vår målsättning är att varje medarbetare hos oss ska ha intressanta, varierade och stimulerande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter på ögonmottagningen består av självständiga patientmottagningar där du kommer att ansvara för kontaktlinsanpassning, återbesök efter kataraktoperationer, topografi samt teambesök med ögonläkare inför kataraktoperation. Du kommer även ha möjlighet att ha glaukommottagningar och fotomottagningar.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och utvecklande arbete där både teknisk och omvårdnadsmässig kompetens efterfrågas.

Om arbetsplatsen

Ögonkliniken är organiserad inom område 2, Hallands sjukhus. Kliniken har tre utbudspunkter, en mottagning och operationsavdelning i Halmstad samt en mottagning i Varberg och Kungsbacka. Ögonkliniken har även slutenvårdsplatser i Halmstad på avdelning 82.

På ögonmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, ortoptister samt sekreterare. Ögonmottagningen har öppet dagtid måndag-fredag.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har hög kompetens och ögat i fokus. Du får jobba i en spännande miljö med trevliga kollegor ofta i högt tempo. Här jobbar vi aktivt i processteam med förbättringsarbete och vi vill att du ska vara med och bidra.

Det viktigaste för oss är patienten, hålla högsta patientsäkerhet samt att verka för ett gott och utvecklande arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad optiker med ett intresse för ögonsjukvård.

Vi värdesätter att du är en positiv och trygg person som kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmåga att organisera ditt arbete och tycker om att ha kontakt med människor. Du är van vid att jobba i ett högt tempo och är öppen för att lära dig nytt. Vi ser att du som söker har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, att du är noggrann och kan slutföra det som du har påbörjat.

Att ta ansvar för att utvecklas ser vi som mycket positivt och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter på kliniken. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.    

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering planerar vi att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1096
Kontakt Minna Idoffsson, Verksamhetschef, 035-134677
Facklig företrädare Facklig kontaktperson nås via HR Jessica Fällhed, 035-131146
Publicerat 2022-08-17
Sista ansökningsdag 2022-09-04

Sök tjänsten