Direkt till innehållet

Är du vår nya kollega? Kvinnohälsovården Falkenberg söker Barnmorska

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% Eller enligt överenskommelse

Publicerad: 2022-09-26

Sista ansökningsdag: 2022-10-26

Sök tjänsten

Är du vårt nya tillskott till teamet? Vill du vara en viktig del i vår goda kvinnohälsovård där du utvecklar och utvecklas? Vill du vara en viktig del av hela vårdkedjan och kunna påverka ditt jobb? Då har vi tjänsten för dig! 

Om arbetet

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Falkenberg, en arbetsplats som präglas av arbetsglädje och stor delaktighet. Du kommer att få arbeta med:

  • Hälsovård i samband med graviditet.
  • Ge stöd i föräldraskapet med förlossnings- och föräldraförberedelse.
  • Preventivmedelsrådgivning.
  • Gynekologisk cellprovskontroll för att förebygga cervixcancer.
  • Folkhälsoarbete och samtal om livsstilsfrågor
  • Telefonrådgivning samt kontinuerlig kvalitetsutveckling av arbetet ingår också i det dagliga arbetet.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Om arbetsplatsen

Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland och har utbudspunkter i samtliga Hallands kommuner. På mottagningen arbetar specialistläkare, barnmorskor, undersköterskor samt sekreterare i team. KHV har ett nära samarbete med kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Barnmorska med förskrivningsrätt. Tidigare erfarenhet från arbete på kvinnohälsovård är meriterande. Vi värdesätter ett genuint intresse för kvinnosjukvård och ett engagemang för att vidareutveckla området.

Du är trygg och självständig i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och är lyhörd och ödmjuk i mötet med dina patienter och deras närstående. Vidare har du god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika arbetsgrupper över gränserna mot andra enheter. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter/kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Det är meriterande om du behärskar annat språk utöver svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Eller enligt överenskommelse
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1123
Kontakt Lise-Lotte Havasi, Avdelningschef, 0738-510622
Facklig företrädare Susanne Persson, Vårdförbundet, 0346-56115
Johanna Cederfeldt, SRAT, 035-146071
Publicerat 2022-09-26
Sista ansökningsdag 2022-10-26

Sök tjänsten