Direkt till innehållet

Vårdcentralen Kungsbacka söker arbetsterapeut

Ort: Kungsbacka

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-10-07

Sista ansökningsdag: 2022-10-23

Sök tjänsten

Söker du nytt jobb där du kan vara med och påverka din arbetsvardag och bli en del av ett stort, kunskapsfyllt och professionellt arbetslag med en bra sammanhållning? Vårdcentralen Kungsbacka söker nu dig som vill bidra med din kompetens och vara med och utveckla vår vårdcentral till den bästa för patienten!

Om arbetet

Vårdcentralen Kungsbacka är en vårdcentral i tiden, vi jobbar för god tillgänglighet och gemensamt omhändertagande av våra patienter. Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ha mottagning för bedömningar och behandlingar inom handskador och sjukdomar samt hjälpmedelsutprovningar, men vi ser också att arbetet med vardagsrevidering, stress och sömn är en stor del av den roll du kommer att ha hos oss. Om du har erfarenhet av mottagningsarbete på vårdcentral är det som sagt en stor fördel, men det är framför allt din personlighet och driv som kan bli avgörande i rekryteringen. Vi behöver någon som brinner för primärvård! En person som känner sig bekväm med distansbesök via telefon och video och som upplever det stimulerande med en mottagning med snabba korta besök.

Vilka är vi?

Vårdcentralen Kungsbacka är den näst största vårdcentralen inom Vårdcentralen Halland. Som medarbetare hos oss så har du både kollega i din egen profession, och flertalet kollegor i den större organisationen där man har träffar ett par gånger per termin. Vi har cirka 13 700 listade patienter och ett arbetslag att rivas i. Det är en god laganda och nära till skratt. I vår verksamhet ska patienten få erfara våra mål:

I vår verksamhet ska patienten få erfara våra mål:

  • Hos oss är du alltid välkommen.
  • Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv.
  • Att välja oss ska vara enkelt.

Vi tror på gemensamma arbetssätt, att jobba teambaserat kring patienter som har behov av det och att vi blir starka tillsammans. Vi ser oss själva som ett lag som tillsammans verkar för att våra patienter ska känna sig välkomna och att uppleva att de får hjälp hos oss.

Med dessa mål för ögonen formar vi framtidens vård tillsammans för våra listade patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Utbildning i handrehabilitering och REDO samt att du har primärvårdsvana är mycket meriterande. I Kungsbacka kommun finns många idrottsföreningar och en aktiv befolkning vilket gör att kunskap inom OMI hand och armbåge kan vara en fördel.

Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot dina kollegor och patienterna. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1245
Kontakt Teresa Da Silva, avdelningschef, 035-134800,0761-130250 Emma Krantz, verksamhetschef, 072-8539269
Facklig företrädare Inger Johansson, Sveriges arbetsterapeuter, 035174584
Publicerat 2022-10-07
Sista ansökningsdag 2022-10-23

Sök tjänsten