Direkt till innehållet

Undersköterska till Kirurgimottagningen, Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%. Vikariat på 1 år.

Publicerad: 2022-09-26

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Sök tjänsten

Är du intresserad av att arbeta på Kirurgmottagningen? Vi söker just nu en undersköterska för ett års vikariat!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter förberedelser, assistans, efterarbete vid läkarbesök och endoskopisk verksamhet. Omläggningar och sårbehandling med VAC/PICO. Arbetet innebär också beställning av förråd och sterila produkter på båda enheterna. Undersköterskan roterar mellan ansvarsområdena.

 

Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningen ansvarar för läkarbesök och sjukvårdande behandlingar för malign och benign kirurgi. Endoskopienheten ansvarar för endoskopisk verksamhet. Arbetsuppgifterna innebär att assistera läkare/sjuksköterskan med olika arbetsuppgifter på kirurgienheten och endoskopienheten. Det finns ett nära samarbete och samordning inom de två enheterna.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en undersköterskeutbildning och stort intresse för kirurgiska sjukdomar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom kirurgisk- eller endoskopisk verksamhet. Vi förutsätter att du har god datorvana och är kvalitetsmedveten.

I rollen som undersköterska ser vi att du är flexibel i ditt arbetssätt då varje arbetsdag hos oss är unik. Vidare är du trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt, med stöd av dina kollegor. Att du värderar det kollegiala samarbetet är en självklarhet för oss, då vi arbetar tätt i våra professioner. Du har ett positivt arbetssätt och en utpräglad servicekänsla som når ut till både patienter och kollegor. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat på 1 år.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1309
Kontakt Amanda Brown-Stjärnå, Avdelningschef, 0340-481926
Facklig företrädare Bodil Lindberg, Kommunal, 0340-481213
Publicerat 2022-09-26
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Sök tjänsten