Direkt till innehållet

Välkommen! Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast till Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader, 100%.

Publicerad: 2022-09-26

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Sök tjänsten

En av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet och vi söker nu en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill vikariera hos oss.

Om arbetet

Du kommer att arbeta inom akutsjukvården på Hallands sjukhus, Varberg. Vi arbetar på sjukhusets samtliga kliniker. Större delen av vår verksamhet innefattar insatser inom slutenvård, men vi har även öppenvårdsmottagning. Som sjukgymnast/fysioterapeut inom slutenvården arbetar du i team där du har en viktig uppgift att bedöma, påbörja rehabilitering och överrapportera vidare till nästa vårdnivå utifrån patientens fokus. Placeringen är inom ortopedi och innefattar främst avdelningsarbete. Du kommer att ha nära kollegor som du delar uppdrag med. Vi månar om en bra introduktion för våra nya medarbetare. 

Om arbetsplatsen

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av eller intresse för ortopedi. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta och kommunicera samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi månar om att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2023-12-31.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1312
Kontakt Liselotte Almér, Avdelningschef, 072-5511870
Facklig företrädare Åsa Hedin, Fysioterapeuterna , 035-139065
Publicerat 2022-09-26
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Sök tjänsten