Direkt till innehållet

Undersköterska sökes till Vårdcentralen Falkenberg

Ort: Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 80 - 100%

Publicerad: 2022-09-26

Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Sök tjänsten

Är du en person som vill jobba på en arbetsplats som ger möjlighet till kunskaps- och
kompetensutbyte mellan en bredd av professioner? Då kanske du är vår nya undersköterska!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral, såsom provtagning, assistera läkare vid undersökningar, blodtrycksmätning, EKG, tidsbokning, hantera 1177, förrådshantering och beställningar.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral. För närvarande har drygt 11 000 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Falkenberg och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Välfungerande buss- och tågtrafik möjliggör pendling från Halmstad, Varberg och Kungsbacka, liksom från Göteborg.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorieverksamhet, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator/psykolog, BVC, specialistmottagningar för Astma/ KOL, diabetes och rökavvänjning. Vi kan även erbjuda våra patienter mindfulness-grupp, REDO, smärt-skola, artros-skola och vi har även ett tvärprofessionellt team som arbetar med psykisk ohälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har vårdcentralserfarenhet.

I rollen som undersköterska ser vi att du är flexibel i ditt arbetssätt då ingen arbetsdag är den andra lik. Du har en utpräglad servicekänsla och besitter en förmåga att prioritera i dina arbetsuppgifter. Att du värderar det kollegiala samarbetet är en självklarhet för oss, då vi arbetar tätt i våra professioner. Hos oss värdesätter vi teamkänslan högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 - 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1318
Kontakt Emilie Törnwall, Avdelningschef, 079-0677548 Eva Hedbrandh, Verksamhetschef, 072-9852477
Facklig företrädare Gunnel Mickelsen, Kommunal, 0346-56230
Publicerat 2022-09-26
Sista ansökningsdag 2022-10-16

Sök tjänsten