Direkt till innehållet

Leg. fysioterapeut till Vårdcentralen Vallås

Ort: Halmstad

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader, 100% eller enligt överenskommelse

Publicerad: 2022-09-26

Sista ansökningsdag: 2022-10-09

Sök tjänsten

Vill du bli en del av vårt engagerade och kompetenta team av professionella vårdarbetare? Passa då på att söka till oss! Vi söker nu en vikarie för vår kollega som går på föräldraledighet vid årsskiftet.

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår även att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen. Arbetet bedrivs i nära samarbete med andra professioner. På vårdcentralens rehabenhet arbetar två sjukgymnaster/fysioterapeuter och en arbetsterapeuter.

Som fysioterapeut ingår du i Rehabteamet. Där ingår professioner som rehabkoordinator, läkare, psykolog, kurator, sjukgymnast och det psykosociala teamet. Du kommer få arbeta nära en erfaren fysioterapeut.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Vallås består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes. Även Neurorehab har sin placering här. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.  

Hos oss möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Vi välkomnar nya kollegor som tillför nya idéer! Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och vi ser att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Körkort B önskvärt.

Som person tycker du om och är van vid att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar samtidigt som du är trygg i din yrkesroll. Du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete. Goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift, förutsätts, likaså goda datorkunskaper. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1322
Kontakt Regina Laumann, Verksamhetschef, 0720-858536
Facklig företrädare Anna Franzén, Saco, 0300-569259
Publicerat 2022-09-26
Sista ansökningsdag 2022-10-09

Sök tjänsten