Direkt till innehållet

Tandhygienist sökes till Folktandvården Vallås

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2022-11-25

Sista ansökningsdag: 2023-01-08

Sök tjänsten

Välkommen till Folktandvården Vallås! Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning som nu söker en tandhygienist till vår klinik.

Om arbetet

Nu söker vi en ny kollega. I rollen som tandhygienist kommer du att få använda hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi söker dig som har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård. Vi satsar på kompetensutveckling och bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Om arbetsplatsen

Vår hemtrevliga folktandvårdsklinik finns i Vallås centrum. Vi är ett glatt gäng som ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård med patienten i fokus. Vi har nio behandlingsrum och som tandhygienist kommer du att bli en del i våra team av totalt ca 20 medarbetare.

Folktandvården Vallås vision är: "Patienter ska få komma när de har behov". Vårt mål är: "Rätt ifyllda tidböcker med personal som trivs". Vi tror att medarbetare med stora möjligheter att påverka arbetstider och schema är nöjdare medarbetare, likaså att man får tid avsatt för administrativa uppgifter. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. Vi har en väl utformad värdegrund där innebörden är att jobba i en grupp som trivs, håller ihop, utvecklar och förbättrar. Hos oss får du som medarbetare omväxlande arbetsuppgifter och ansvar utifrån ditt intresse och önskemål samt verksamhetens behov.

Vi värdesätter kompetensutveckling hos våra medarbetare och här får du kompetensutveckling utifrån en individuell utvecklingsplan. Vi är delaktiga och engagerade medarbetare med väl fungerande mötesforum där alla kommer till tals.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Har du några års erfarenhet av tandhygienistyrket är det meriterande. Vi söker dig med engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du tar ansvar och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga, förmåga att vara flexibel i ditt arbete samt att du bidrar till ett gott medarbetarskap.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska och engelska, så väl i tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.
 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1640
Kontakt Anneli Albrektsson, Verksamhetschef, 035-146066
Facklig företrädare Birgitta Kollar, SRAT, 0729-850324
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2023-01-08

Sök tjänsten