Direkt till innehållet

Administrativ assistent till Servicecenter

Ort: Varberg eller Halmstad enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 100%

Publicerad: 2022-11-25

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Sök tjänsten

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att registrera och hantera ärenden som inkommer via besök, telefon, epost och via ärendehanteringssystemet. Administration, dokumentation och uppföljning är en stor del i arbetet och det sker i flera IT-baserade verksamhets- och driftsystem. 

Du kommer främst arbeta med:

  • Support – hjälpa våra användare med att lösa olika problem och beställningar.
  • SITHS – Fotografera, beställa och lämna ut tjänstelegitimation.
  • Delta vid mindre utvecklingsprojekt och utbildningsinsatser.

I vårt SITHS-uppdrag ingår även ansvaret för kommunernas SITHS kort och framtagandet av dessa. Vilket gör att vi ofta åker ut till Kungsbacka, Falkenberg, Laholm och Hylte för att tillgodose behovet och varför du som sökande behöver B-körkort. 

Om arbetsplatsen

Servicecenter är den bemannade servicepunkten för det utbud av stöd och service som levereras av Regionservice. Våra servicecenter finns på sjukhusen i Halmstad och Varberg och här får man en kundservice inom en rad olika utbudsområden: Bilpool, Konferenslokaler, Nyckel och cylindrar, Parkeringsadministration, Passagehantering, Personalbostäder, handläggning av SITHS-kort (inkl. reservkort), Teknik och fastighet, mm. Vi tar emot ärende via olika ärendehanteringssystem, telefon, epost och besök.

Servicecenter ingår i område Telefoni och kundservice. Områdets uppdrag är drift och utveckling av telefonilösningar, samt att tillhandahålla supporttjänster och receptioner i Region Halland. Området omfattar telefonväxel, deskfunktion för telefoni frågor, servicecenter och receptioner. Televäxel Halland och Servicedesk Tele är placerade i Halmstad och bemannade servicecenter finns på sjukhusen i Halmstad och Varberg. Receptioner som verksamheten bemannar finns på sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Regionens hus.

Våra kontor i Halmstad och Varberg har öppettider kl 7-16. Mobila kontor har öppet 3 timmar under vissa dagar i veckan enligt schema. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en adekvat utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande, och mycket god vana från att jobba i IT-baserade verksamhetssystem. Har du en utbildning eller vana från IT-branschen ser vi det som meriterande. 

För tjänsten har du erfarenhet inom support, felsökningar och kundtjänst. Du har tidigare arbetat med någon form av ärendehanteringssystem och passagesystem. Du har mycket goda datakunskaper och stor vana av att använda Microsoft produkter. Har du tidigare arbetat inom Region Halland och har förståelse för vår organisation och våra system ser vi det som meriterande men inte ett krav. 

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som har en god administrativ och pedagogisk förmåga, samt ett intresse för system och service. Här arbetar vi enligt tydliga rutiner och riktlinjer och lägger stor vikt vid att dessa följs för ett säkert, kvalitativt och sammanhängande arbete. Som person ser vi att du har ett utvecklat konsekvenstänk, är lyhörd för kunds behov och kommunicerar lösningar på ett tydligt sätt, samt är serviceinriktad med gott bemötande. 

Du kan självständigt strukturera, planera och organisera ditt arbete och prioritera därefter. För att trivas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga och är trygg i ditt arbete. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

SÖK TJÄNSTEN HÄR

Övrigt

Ange gärna ditt löneanspråk i ansökan

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-01-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg eller Halmstad enligt överenskommelse
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1641
Kontakt Bojana Radovanovic-Simeon, Avdlningschef, 035-136558
Facklig företrädare Jeannette Miller, Vision, 0731-432084
Denice Andersson, Kommunal, 0702511107
Dragica Grahovac, Saco, 0373021543
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2022-12-11

Sök tjänsten