Direkt till innehållet

Distriktssköterska/ Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Vallås

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Publicerad: 2022-11-25

Sista ansökningsdag: 2022-12-11

Sök tjänsten

Är du en legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska och vill arbeta med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa? Välkommen till oss på Vårdcentralen Vallås!

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska hos oss har du möjligheten att arbeta både på läkar- och distriktssköterskemottagningen. Arbetet på läkarmottagningen består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut. På distriktssköterskemottagningen har du egen mottagning där du självständigt bedömer och behandlar patienter. Det finns även möjlighet arbeta med hälsosamtal samt bygga upp en äldre-mottagning tillsammans med kollegor.

Som sjuksköterska kommer du få arbeta på läkarmottagningen. Arbetet på läkarmottagningen består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer även att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut.

Du kanske har någon form av intresseområde som du brinner för, eller något som du skulle vilja förkovra dig inom? Då kan det finnas möjligheter att arbeta inom det.

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar på Vårdcentralen Vallås är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa.

Vårdcentralen Vallås har cirka 6 500 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/ sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvård och/eller erfarenhet av triagering är meriterande.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete. Goda kunskaper i det svenska språket förutsätts, likaså goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1642
Kontakt Regina Laumann, Verksamhetschef, 035-134800
Facklig företrädare Emmy Gainok, Vårdförbundet, 035-134565
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2022-12-11

Sök tjänsten