Direkt till innehållet

Köksbiträde, timanställning, sökes till Kostservice Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, Timanställning

Publicerad: 2022-11-25

Sista ansökningsdag: 2022-12-23

Sök tjänsten

Om arbetet

Tjänsten innebär arbete i restaurang eller café då med bl.a. kassaarbete, brickdukning av patientmåltider, diskning, och övrigt förekommande arbete i kök samt varuhantering med beställningar och upplockning av varor.

Om arbetsplatsen

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till ca 270 patienter dagligen och ca 300 restauranggäster i vår lunchrestaurang på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet. Vi är cirka 30 anställda fördelat på flera olika professioner. 

Om dig

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har utbildning inom storkök, restaurang eller likvärdigt. Du har goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP, genomförd HACCP-utbildning är meriterande. Du har även god datorvana och bra systemkompetens.

Du är en person som har en positiv attityd och fokus på nöjda kunder samt lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet. Vi förutsätter att du är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och engagera dig. Arbetet kräver en god fysik och att du är tekniskt kunnig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som köksbiträde har du förmågan sätta kunden i fokus samt företräda verksamheten utåt. Du tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1643
Kontakt Jörgen Lind, Avdelningschef, 0702-644031
Facklig företrädare Tobias Ryberg, Kommunal, 0340-481447
Publicerat 2022-11-25
Sista ansökningsdag 2022-12-23

Sök tjänsten