Direkt till innehållet

Sjuksköterskor till Ambulanssjukvården Halland

Ort: Kungsbacka, Halmstad, Falkenberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% Eller enligt överenskommelse. Tillsvidare och vikariat

Publicerad: 2023-01-23

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Sök tjänsten

Till våra avdelningar i Kungsbacka, Falkenberg och Halmstad söker vi nu sjuksköterskor inför hösten. Vi erbjuder både tillsvidareanställningar och vikariat. 

Om arbetet

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom ambulanssjukvård. Arbetet består av bedömningar och prioriteringar utifrån patientens medicinska tillstånd. Det innebär samarbete både internt och externt. Uppdraget innefattar dag-, natt-, och helgtjänstgöring. Du kommer att placeras på en av avdelningarna men tjänstgöring i hela regionen kan bli aktuellt. 

Om arbetsplatsen

Hallands ambulanssjukvård utvecklar ständigt nya lösningar för en bättre vård och arbetsmiljö. Vi eftersträvar god tillgänglighet och hög beredskap dygnet runt samt arbetar med den senaste tekniken inom kommunikation och teknisk utrustning. 

Ambulanssjukvården i Halland leds av en verksamhetschef som har fem avdelningschefer samt en stab till sin hjälp. Verksamheten är fördelad på fem huvudstationer: Halmstad Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Till dessa stationer hör också ytterstationerna Hylte, Laholm och Ullared.  

Samtliga ambulanser är bemannade med minst en sjuksköterska. I vår verksamhet har vi också lättvårdsambulanser som är enkelbemannade resurser för icke akuta transporter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom ambulanssjukvård eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande. I tjänsten kommer du att möta patienter med varierande diagnoser och skador i alla åldrar. Därför är det av vikt att du har god kommunikativ förmåga och kan möta patienten på ett professionellt och betryggande sätt. Då du i rollen som legitimerad sjuksköterska kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i olika team, värdesätter vi god samarbetsförmåga och att du är villig att ta emot och dela med dig av dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är krav, C/C1 är meriterande.

Vi planerar att hålla intervjuer och tester den 21/2, 27/2 och ev. 28/2. Det som testas är fysisk förmåga och körkunskap.

Sim intyg (200 meter valfritt simsätt) ska visas upp vid intervjun. Intyg från badvakt vid badhus går bra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100% Eller enligt överenskommelse. Tillsvidare och vikariat
Ort Kungsbacka, Halmstad, Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1782
Kontakt Carita Gelang, avd chef Ambulansen Halmstad, 0727–275457 Anna Rosenberg, avd. chef Ambulansen Kungsbacka, 070–6623950
Facklig företrädare Magnus Lindroth, Vårdförbundet, 0346–56029
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Sök tjänsten