Direkt till innehållet

Fysioterapeut/sjukgymnast till Neurorehab

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Publicerad: 2023-01-05

Sista ansökningsdag: 2023-01-29

Sök tjänsten

Är du legitimerad fysioterapeut och tycker om att arbeta teambaserat? Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en fysioterapeut och hoppas att du vill bli en del i vårt team, där allas kompetens är viktig för att nå framgång!

Arbetsuppgifter

I Neurorehabteamet kommer din och dina kollegors specifika och samlade kompetens tillgodose att patienterna få en god och jämlik vård. Din uppgift blir att i nära samarbete med patient och dennes nätverk, och övriga teammedlemmar genomföra både utredning/kartläggning, behandling, planering, utforma rehabplaner och hålla i grupp undervisning. Som fysioterapeut hos oss kommer du arbeta med bedömning och behandling av gångfunktion, balans, motorik både individuellt och i grupp.

Om arbetsplatsen

På Neurorehab möter du ett glatt och engagerat team av arbetsterapeuter, fysioterapeut/sjukgymnast, kurator och logoped. Vi är en teambaserad verksamhet i Närsjukvården Halland och vi arbetar med bedömning och rehabilitering vid neurologisk skada/sjukdom. Vanligt förekommande diagnosgrupper är stroke, MS, Parkinson m.m. I uppdraget ingår även rehabilitering av post-covid patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med neurologisk rehabilitering.

Du är van vid och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll. Du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/24
Kontakt Regina Laumann, Verksamhetschef, 0720-858536
Facklig företrädare Anna Franzén, Saco, 0300-569259
Publicerat 2023-01-05
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Sök tjänsten