Direkt till innehållet

Välkommen som sjuksköterska till 1177 på telefon, nattjänst

Ort: Kungsbacka eller Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, Hel-eller deltid enligt överenskommelse. Nattjänst.

Publicerad: 2023-01-16

Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Sök tjänsten

Söker du ett stimulerande och utvecklande jobb där ena dagen inte är den andra lik? Vill du ha möjlighet att arbeta både från kontoret, via distans hemifrån eller varför inte från sommarstugan? Är du intresserad av teknisk utveckling och tycker det är spännande med flera kommunikationssätt i arbetet så som chatt, bild- och videosamtal?

Då är du välkommen att söka jobb hos oss på 1177.

Om arbetsplatsen

Att arbeta på 1177 är både lärorikt, omväxlande och givande. Sjuksköterskans delaktighet och inflytande är viktigt för oss då vi är en arbetsplats i ständig utveckling.

1177 på telefon är en nationell tjänst som finns i hela Sverige. I Halland arbetar cirka 40 sjuksköterskor med telefonrådgivning dygnet runt. 1177 Halland ingår i samverkan nationellt med andra regioner för att erbjuda en jämlik och säker vård oberoende från var i Sverige du ringer ifrån.

Som ny medarbetare får du genomgå ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning. Som ny sjuksköterska hos oss tilldelas man mentor som kan vara stöd och bollplank. Vi som arbetsgivare är måna om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att våra sjuksköterskor ska känna sig trygga i sin roll som sjuksköterska på 1177. Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning och handledning.

Vi erbjuder vår personal möjligheten till distansarbete. Som ny sjuksköterska hos oss behövs vana i arbetssätt och system så distansarbete kan bli aktuellt först efter ca 6 månader.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att via telefon göra medicinska bedömningar utifrån den inringandes symtombeskrivning och allmäntillstånd. Som sjuksköterska ger du metodisk, strukturerad telefonrådgivning och vid behov hänvisar till lämplig vårdnivå.

Vi erbjuder tillsvidareanställning, hel- eller deltid.

Arbetstid: natt. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Du ska kunna arbeta självständigt, vara en god lyssnare och kommunikatör. Vi ser gärna att du är intresserad av ett arbete i en ständigt utvecklande miljö samt har god datorvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Hel-eller deltid enligt överenskommelse. Nattjänst.
Ort Kungsbacka eller Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/81
Kontakt Tomas Rabe, Avdelningschef, 0720-835860
Facklig företrädare Anna Håkansson, Vårdförbundet, 076-6972610
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Sök tjänsten