Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare till Medicinmottagningen Varberg

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-23

Sista ansökningsdag: 2023-02-13

Sök tjänsten

Vi utökar nu vårt team och söker därför en medicinsk sekreterare till vårt härliga gäng med placering på Endokrinologi/Diabetes, Medicinmottagningen Varberg!

Vi är en aktiv administrativ enhet som tillsammans arbetar med ständigt förbättringsarbete. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen till varandra.

Arbetsuppgifter

Du kommer inom teamet för Endokrinologi/Diabetes att arbeta med förekommande vårdadministrativa uppgifter, såsom medicinsk dokumentation, remiss- och kallelsehantering, arbete i 1177 samt Tele-Q etc. Du kommer även ingå i förbättringsarbeten tillsammans med vårdpersonalen gällande workshiftning. Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga medicinska sekreterare på Medicinmottagningen. Du kommer få en mentor och ett lokalt introduktionsprogram hos oss. 

Om arbetsplatsen

På vår verksamhet Medicinkliniken på Hallands Sjukhus Varberg finns sektionerna för hematologi, nefrologi, endokrinologi och diabetes, kardiologi, gastroenterologi samt allergologi och neurologi. Inom kliniken har vi även ett Centralarkiv.

Medicinkliniken i Varberg har cirka 95 vårdplatser fördelade på 4 slutenvårdavdelningar samt en akutvårdsavdelning och mottagningar inom samtliga grenspecialiteter. Vi bedriver medicinsk dygnet runt-verksamhet på akutmottagningen. Inom Medicinkliniken Varberg är vi cirka 400 anställda inom alla yrkeskategorier, varav 35 stycken är medicinska sekreterare.

Vår verksamhet

I teamet för Endokrinologi/Diabetes är ett tätt samarbete mellan medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Den administrativa enhetens främsta uppgift är att vara en god servicefunktion gentemot våra patienter, såväl som för vår verksamhet. Vi har ett nära samarbete med all personal och fungerar som en viktig länk mellan patient och vårdenhet. Du kommer till en arbetsgrupp med teamkänsla och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din roll i en verksamhet som präglas av öppenhet, kamratskap och rak kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är kunskaper i dokumentationssystemet VAS samt kodning.

För att lyckas i rollen hos oss är du van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men innehar även god förmåga att arbeta i team. Vi värderar att du är noggrann, har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/93
Kontakt Charlotte Svensson, Avdelningschef, 0790-661796 Anneli Johansson, Medicinsk sekreterare, 0340-481106
Facklig företrädare Annika Bengtsson-Jönsson, Vision, 0340-481471
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-13

Sök tjänsten