Direkt till innehållet

Sjuksköterskor till avd. 21, Infektionskliniken Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 80-100%

Publicerad: 2023-01-26

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Sök tjänsten

Här hos oss erbjuder vi dig en dynamisk och omväxlande miljö på en klinik där det dagliga arbetet formas av kompetens, engagemang, delaktighet och trevligt bemötande. Låter det intressant för dig? Nu söker vi två nya sjuksköterskor!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på infektionskliniken arbetar du med omhändertagande av patienter med akuta sjukdomstillstånd, omvårdnad samt andra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en vårdavdelning. Hos oss präglas arbetsklimatet av att vi hjälper varandra över gränserna mellan vårdlagen och vi lägger stor vikt vid god planering och tydliga rutiner. 

Om arbetsplatsen

Infektionskliniken står för den specialiserade infektionssjukvården i Halland. Kliniken består av en vårdavdelning och en specialistmottagning och är belägen i Halmstad. Vårdavdelningen har 20 vårdplatser för patienter med svårare infektionstillstånd eller smittsamma sjukdomar som kräver isoleringsvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta inom infektionssjukvård. Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Du har god förmåga att ta eget ansvar och att arbeta i team. Du är tydlig i din kommunikation och har ett ödmjukt och professionellt förhållningssätt till både patienter, anhöriga och kollegor. Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig del i vardagen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

Förmåner

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår

Som nyutbildad sjuksköterska eller om du har högst sex månaders erfarenhet, börjar din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion till yrket genom:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll och situationer som kan uppstå i ditt arbete
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation
  • Möjlighet att under två dagar hospitera på en annan enhet

Du kan läsa mer om basåret på Hallands sjukhus här.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/102
Kontakt Carina Glans, Avdelningschef, 035-136589
Facklig företrädare Juliska Tot-Wikström, Vårdförbundet, Juliska.Tot-Wikstrom@regionhalland.se
Publicerat 2023-01-26
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Sök tjänsten