Direkt till innehållet

Tandläkare sökes till Folktandvården Söndrum

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-23

Sista ansökningsdag: 2023-02-06

Sök tjänsten

Söndrums Folktandvårdsklinik är belägen i en expanderande stadsdel i Halmstad, vi söker därför efter nya lokaler där vi ska bygga framtidens klinik. Tanken är att vi tillsammans ska utöka och utveckla vår verksamhet med nytänk och framåtanda. Vill du följa med på resan att forma och planera framtidens klinik? På grund av ökad patienttillströmning söker vi nu en ny tandläkarkollega till oss på Folktandvården Söndrum.

Din roll hos oss

Som tandläkare på Folktandvården Söndrum kommer du att få använda hela din kompetens, då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi söker dig som har intresse av mångfalden i Folktandvården såväl akuttandvård, barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård. I arbetet ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter som tandläkare. Inriktning inom specifikt område är möjligt om intresse finns.

På vår klinik får du tillgång till många härliga kollegor. Terapimöten genomförs regelbundet. Vi är för teamarbete och du ska kunna hantera att ha flera bollar i luften samtidigt och ändå kunna behålla lugnet.

Är du alldeles ny och kommer direkt från skolan? Då kan vi ge dig det stöd som du behöver! Har du jobbat ett tag och har flerårig erfarenhet? Då kan du dela med dig av dina kunskaper till oss!

Om arbetsplatsen

Vi är en klinik som vill ligga i framkant och strävar efter att arbeta med ny teknik när möjlighet ges, vi har bland annat en digital scanner för snabbare och bekvämare avtryckstagning – bra för både personal och patienter! Vi har både sensorer och bildplattor för smidigast möjliga röntgentagning, samt en helt ny panorama.

Vi är en härlig personalgrupp på 30 personer i blandade åldrar med stor kompetens och mångårig erfarenhet. Vi jobbar med ett öppet klimat och har inga ”stängda dörrar”. Samarbete och vänligt bemötande är en självklarhet i vår verksamhet.

Varje dag ställs vi inför nya utmaningar och det är något som vi ser som positivt för att kunna utvecklas.

Tjänstgöring på annan Folkvårdsklinik kan förekomma och ingår i anställningen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandläkare och vi ser gärna att du har erfarenhet av tandläkaryrkets samtliga kompetensområden. Har du tidigare erfarenhet av handledning är detta välkomnande. Då vi arbetar i digitala system är en god datorvana ett krav. Kunskaper i journalsystemet VAS och Carita är meriterande.

Vi värdesätter flexibilitet, stabilitet och god kamratanda. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till medarbetare och patienter, där du även förväntas anpassa ditt budskap till mottagaren. 

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket kan innebära att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/114
Kontakt Sandra Lindqvist-Karlén, Klinikchef, 0720-852751
Facklig företrädare Line Attenius, TT, 0736-938864
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-06

Sök tjänsten