Direkt till innehållet

Undersköterska sökes till Vårdcentralen Bäckagård

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-24

Sista ansökningsdag: 2023-02-07

Sök tjänsten

Vill du jobba i en omväxlande roll på en familjär vårdcentral? Välkommen till oss!

Din roll hos oss

Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som undersköterska vid vårdcentral. Det innefattar bland annat provtagning, att förbereda inför undersökningar och att assistera läkare vid undersökningar. Hos oss arbetar du även med eget mottagningsarbete.

Vi erbjuder dig individanpassad och strukturerad introduktion, kontinuerlig kompetensutveckling och lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Bäckagård driver tätt samarbete med systervårdcentralen Getinge och med deras filial i Harplinge. Vårdcentralerna erbjuder en trivsam och familjär stämning där alla i teamet hjälps åt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du förväntas sätta ”laget” i första rummet. Vi jobbar tillsammans för patientens hälsa och du bidrar till att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss.

Vårdcentralerna delar arbetssätt och värderingar och strävar kontinuerligt mot att utveckla samarbetsvinster. Vårdcentralerna består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning,
sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Getinge är en vårdcentral på landsorten och Bäckagård ligger lite i utkanten av Halmstads centrum. Vi har förmånen att ha nära samarbete med vår FoU-enhet samt TILMA som arbetar med läkemedelsberoende.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med 1-2 års erfarenhet från yrket. Erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande. 

Vi söker en positiv, engagerad kollega som vill vara en del av vårt arbetslag. Som person är du serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga, hög flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift och med anledning av att rutinerna kring provtagning, bokning och journalskrivandet är datoriserat ser vi att din datorvana är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/118
Kontakt Kiki Broholm, verksamhetschef, 073-5737281
Facklig företrädare Viktoria Lindskog, Kommunal, 0340-482067
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-07

Sök tjänsten