Direkt till innehållet

Medicinsk sekreterare sökes till sektionen lungmedicin Halmstad

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 100%, dagtid måndag-fredag

Publicerad: 2023-01-26

Sista ansökningsdag: 2023-02-16

Sök tjänsten

Hos får du möjligheten att utvecklas i din profession i en verksamhet med patienten i fokus tillsammans med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Låter det som något för dig? Vi söker nu en medicinsk sekreterare på ett vikariat.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom vårdadministration är varierande och innebär ofta kontakt och samarbete med andra yrkesgrupper samt med våra patienter. Arbetsuppgifterna består bland annat av vårddokumentation, patientadministrativa registreringar, diagnos- och åtgärdsregistrering, telefonservice samt många andra utmanande och stimulerande arbetsuppgifter.

Om arbetsplatsen

Sektionen lungmedicin öppenvård innehåller lungmedicinsk dagvård, lungmottagning och allergimottagning. Inom lungmedicinsk dagvård får patienten sin cancerbehandling. På allergimottagningen görs undersökningar, utredningar samt vaccinationer. Lungmottagningen består av utredningar och uppföljningar av lungmedicinska sjukdomar.

Den administrativa enhetens främsta uppgift är att vara en god servicefunktion gentemot våra patienter, såväl som för vår verksamhet. Vi har ett nära samarbete med all personal och fungerar som en viktig länk mellan patient och vårdenhet. Du kommer till en arbetsgrupp med teamkänsla och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas i din roll i en verksamhet som präglas av öppenhet, kamratskap och rak kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har vana av journalsystemet VAS. Det är meriterande om du tidigare arbetat både inom öppenvård och slutenvård. 

Som person är du driven och vill genuint vara med och påverka din egen utveckling i det vårdadministrativa arbetet. I ditt team arbetar du tillsammans med dina kollegor för fortsatt utveckling och förbättring, där du och din kompetens, erfarenhet och dina synpunkter och idéer är viktiga.

Du ska ha god organisationsförmåga, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är positiv, engagerad och intresserad av ett varierande och självständigt arbete. Arbetet kräver en väl utvecklad förmåga både i att samarbeta med olika yrkeskategorier samt att möta många olika människor med olika behov på ett respektfullt och professionellt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, dagtid måndag-fredag
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/123
Kontakt Josefin Högberg, Avdelningschef, 035-134617
Facklig företrädare Anna Johansson, Vision, 035-116479
Publicerat 2023-01-26
Sista ansökningsdag 2023-02-16

Sök tjänsten