Direkt till innehållet

Sjuksköterska för vikariat på Njur- och Dialysmottagningen

Ort: Halmstad

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 100%

Publicerad: 2023-01-26

Sista ansökningsdag: 2023-02-16

Sök tjänsten

Nu söker vi dig som är intresserad av ett vikariat på vår avdelning med omväxlande arbetsuppgifter under vår/sommar 2023. 

Om tjänsten

Njur- och dialysmottagningens verksamhet omfattar hemodialys (HD, bloddialys) med 20 behandlingsplatser och peritonealdialys (PD, påsdialys) för kroniskt och akut njursjuka. Verksamheten innefattar även Njursvikts- och transplantationsmottagning.

Dialysmottagningens verksamhet är till största del poliklinisk och pågår måndag-söndag med arbetstid förlagd till dag och kväll, mottagningen stänger kl. 19.30. Det är i huvudsak patienter med kronisk njursvikt som kommer från hemmet till mottagningen för HD-behandling 3-4 gånger i veckan. Viss akut verksamhet förekommer.

Enheten bemannas med sjuksköterskor och läkare. All personal fortbildas kontinuerligt inom såväl medicinsk- som medicinteknisk utveckling. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande, en god omvårdnad och vi strävar efter att öka patienternas delaktighet i sin vård och behandling. Individuell schemaläggning och en anpassad introduktion tillämpas. På mottagningen har de flesta sjuksköterskor specialistutbildning i njurmedicin och dialysvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med vårdavdelning 52 där njursjuka patienter oftast vårdas.

Anställningen är ett vikariat under perioden 230404-230831 med möjlighet till fortsatt anställning med en kombinationstjänst på avdelning 52.

Som en del i din introduktion får du 10 veckors inskolning och dina kollegor har lång erfarenhet inom dialysvård.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med dialyserfarenhet.

Som person är du ansvarstagande, insiktsfull och har förmågan att ge god omvårdnad. Vidare är du teknikintresserad samt tycker om att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/125
Kontakt Karin Svensson, Avdelningschef, 035-139028
Facklig företrädare Sara Wallin, Vårdförbundet, 035-131542
Publicerat 2023-01-26
Sista ansökningsdag 2023-02-16

Sök tjänsten