Direkt till innehållet

Medicinska sekreterare till Ögonmottagningarna Halmstad och Varberg

Ort: Varberg eller Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-01-26

Sista ansökningsdag: 2023-02-12

Sök tjänsten

Sök tjänsten här

Som medicinsk sekreterare hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu medicinska sekreterare till våra mottagningar i Halmstad och Varberg.

Som medicinsk sekreterare kommer du att få ett varierande arbete som är roligt och intressant med ansvarsfulla arbetsuppgifter. Arbetet är omväxlande och består av journaldokumentation, intyg, telefonservice, posthantering, remisshantering och inplanering av nybesök samt viss operationsplanering.

Du kommer att samarbeta med alla yrkesgrupper på mottagningen och är en viktig del i vårdprocessen. Du kommer att vara delaktig i vårt utvecklingsarbete.

Hallands sjukhus genomför en omfattande kompetensomställning av alla medicinska sekreterare med start under 2022, som syftar till ökad kompetens för våra medarbetare i den digitala omställningen.

Vi erbjuder en tjänst i Varberg och två tjänster i Halmstad.

Om arbetsplatsen

Ögonkliniken är organiserad inom område 2, Hallands sjukhus. Fr o m maj 2022 är vi en länsövergripande ögonklinik med mottagningar i Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Inom Ögonkliniken Halland arbetar 85 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet: att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har cirka 40 000 besök per år, vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har hög kompetens och ögat i fokus. Det viktigaste för oss är patienten, hålla högsta patientsäkerhet samt att verka för ett gott och utvecklande arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, uppskattar variation och tycker om att vara i förändring.

Du är utbildad medicinsk sekreterare och har god datorvana, kunskap om öppenvårdskodning samt kunskaper i journalsystemet VAS. Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst och kunskaper i journalsystemet VAS.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du ha en utpräglad känsla för service och förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är noggrann och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, men kan även arbeta självständigt och hitta lösningar i vardagen.

Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav. Goda kunskaper i engelska språket och ytterligare språk är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Sök tjänsten här

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg eller Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/140
Kontakt Susanne Karlsson Öhlin, Avdelningschef, 072-9626757
Facklig företrädare Louise Johansson, Vision, 0300-565157
Publicerat 2023-01-26
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Sök tjänsten