Direkt till innehållet

Vårdcentralen Håsten söker semestervikarier till sommaren 2023

Ort: Varberg

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning, Vikariat 4 - 6 veckor under sommaren 2023.

Publicerad: 2023-03-24

Sista ansökningsdag: 2023-04-23

Sök tjänsten

Vill du bli en del av vårt engagerade och kompetenta team av professionella vårdarbetare? Vi söker semestervikarier till sommaren 2023 och välkomnar dig som är medicinsk sekreterare, sjuksköterska/distriktssköterska eller undersköterska att söka!

Arbetsuppgifter

I sommar behöver vi förstärkning i olika omfattning på Vårdcentralen Håsten. Vårdcentralen ligger centralt i Varberg, har cirka 7200 listade patienter och cirka 30 medarbetare. Vi har såväl akut som planerad verksamhet till läkare, fysioterapeut, kurator, psykolog och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratorsmottagning m.m.

Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns väl samlade. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl sköterske-, sekreterar- och läkarstuderande samt AT- och ST-läkare.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive profession och administration. Arbetsuppgifterna innebär arbete på läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium, kassa/sekreterarfunktioner eller inom vårdcentralens rehabilitering.

Tjänstgöringsgrad är beroende på tjänst och kan vara heltid, deltid, timanställning, månadsanställning och anställning om max tre månader. Det kan även finnas möjlighet till fortsatt arbete efter sommaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare / utbildad undersköterska / leg. sjuksköterska/distriktssköterska.

Vi söker en positiv och engagerad kollega som vill vara en del av vårt arbetslag. Som person är du serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga, hög flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift. Vi ser att din datorvana är god. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Vikariat 4 - 6 veckor under sommaren 2023.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/434
Kontakt Paula Bertilsson, Verksamhetschef, 0340-482019
Facklig företrädare För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 070-8713357
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Sök tjänsten