Direkt till innehållet

ST-läkare sökes till Vårdcentralen Västra Vall

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%

Publicerad: 2023-05-26

Sista ansökningsdag: 2023-06-11

Sök tjänsten

Ser du din framtid inom primärvården och vill göra din ST på en välfungerande vårdcentral i hjärtat av Varberg? Välkommen till oss!

Om arbetet

Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektor.

Jourtjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall är en attraktiv arbetsplats belägen mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet. Vi är en vårdcentral med de vanliga funktionerna. Vi har ett stort BVC och våra läkare ansvarar även för delar av Varbergs äldreboenden.

Vi som arbetar här är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner och trivs tillsammans. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya tankar och idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre! Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare som ser din framtid inom allmänmedicin. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet ser vi att du är engagerad, mångsidighet och har ett gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du som person är ansvarsfull, initiativrik, öppen och glad. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Om Region Halland


Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Läs mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision.

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/722
Kontakt Annicka Brink, Verksamhetschef, 0738673424
Facklig företrädare Malvina Gustafsson, SYLF, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Sök tjänsten