Direkt till innehållet

Timvikarie som undersköterska eller sjuksköterska

Varje dag anlitas timvikarier på våra vårdavdelningar via bemanningsenheterna på sjukhusen i Halmstad och Varberg

Är du som undersköterska eller sjuksköterska intresserad av att jobba som timvikarie hos oss är du välkommen att ta kontakt med Bemanningsenheten på den ort du önskar arbeta vid.

Därefter tar Bemanningsenheten kontakt med dig för dialog och/eller en intervju samt ringer referenser. När kontraktet är underskrivet och introduktionen är klar kontaktar Vakansexpeditionen dig för att förmedla möjliga arbetstillfällen och bokar in dig på de arbetspass du accepterar. Du kan arbeta dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger. Du kan också i förväg informera vakansexpeditionen vilka arbetspass du önskar arbeta på.

För att anmäla ditt intresse att jobba som timvikarie, skicka betyg, CV och personligt brev samt ange minst 3 referenser. Skicka via mail till:

Hallands sjukhus Varberg: vakans.hsv@regionhalland.se eller

Hallands sjukhus Halmstad: vakansenheten.hsh@regionhalland.se

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad: