Direkt till innehållet

Jobba på Hallands sjukhus

Våra medarbetare har ett stort engagemang och en hög motivation. De tycker att de har ett meningsfullt arbete där de lär nytt och utvecklas och de ser fram emot att gå till jobbet. Det visar den årliga medarbetarundersökningen.

Vill du jobba hos oss? På sidan Lediga jobb hittar du en lista med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget som passar dig? Prenumerera på våra lediga jobb eller skicka in en spontansökan.

Möt några av våra medarbetare

Peter

”Att fundera ut planen är spännande”

Att jobba som logoped ger många valmöjligheter och stor variation i arbetslivet, tycker Petter Åström, logoped på Hallands sjukhus. Här delar han med sig om sina tankar om yrket.

Läs mer

 

Julia

”Bäst är att få vara närmast patienten”

Som undersköterska jobbar man i team tillsammans med flera olika yrkesgrupper, och man har nära kontakt med patienterna. Möt undersköterskorna Linn och Julia.

Läs mer

 

Marie Jonsson jobbar administrativt som medicinsk sekreterare

”Jag är glad att det satsas på vår yrkesroll”

Det märks redan på avstånd att Marie Jonsson trivs på jobbet, att hon är rätt person på rätt plats.
– Jag vill gärna hitta lösningar direkt och lägger sällan problem på vänt, säger Marie som är medicinsk sekreterare på ortopedimottagningen i Varberg.

Läs mer

 

”Även när det är akut operation känner jag mig säker”

Sara följde med en före detta kollega till öppet hus på operation, och fastnade direkt. Hör hennes berättelse om det spännande arbetet som operationssjuksköterska på Hallands sjukhus.

Läs mer

 

Gunliz, avdelningschef

”Det finns alltid två sidor av myntet”

Efter 23 år som avdelningschef och 36 år i regionen är det dags för Gunliz Bengtsson att lämna över stafettpinnen. Men givetvis är vi nyfikna på vilka drivkrafter som ligger bakom ett uppskattat och långvarigt ledarskap. Det blev ett samtal om arbetsglädje, tillit och mod.

Läs mer

 

”Det roligaste med att vara chef är att få vara med att driva utvecklingen framåt”

Carina Månsson som är avdelningschef på akutmottagningen i Halmstad berättar hur det gick till när hon blev chef.

– Jag har aldrig ångrat att jag hoppade på denna resa och har nu varit chef i 15 år på 4 enheter på 2 sjukhus.

Läs mer

 

”En bra grund för att senare kunna söka en chefstjänst”

Den som arbetar hos i Region Halland och vill utvecklas mot en framtida chefsroll har möjlighet att söka till programmet Morgondagens ledare. En av dem som valt att göra det är Jessica som är biträdande avdelningschef Intensivvårdsavdelningen i Halmstad.

Läs mer

 

 

Att vara AT-läkare i Region Halland

Hur är det att vara AT-läkare i Region Halland? Så här svarar fem AT-läkare som tjänstgör inom Hallands sjukhus, Närsjukvården samt Psykiatrin Halland.

Läs mer

 

”Tillåt dig att vara ny”

Elinour Yazirlioglu visste ganska tidigt i hennes undersköterskeutbildning att det var sjuksköterska hon skulle bli.

– Det är svårt att säga exakt vad det var som gjorde att jag ville bli sjuksköterska. Jag tycker att det är kul och att den världen är intressant, och medicin är intressant.

Läs mer

 

”Jag gillar att vara spindeln i nätet, ta ansvar och få möta människor”

– Om du tycker om att arbeta med människor, då passar du i vården! Och att sommarvikariera på sjukhuset är ett jättebra sätt att komma in i yrket för den som är ny. Det menar Mimi Astell som nu arbetar sitt andra år som sjuksköterska på Hallands sjukhus och som är mycket nöjd med sitt yrkesval.

Läs mer

Senast ändrad: