Direkt till innehållet

Jobba hos oss

Våra medarbetare har ett stort engagemang och en hög motivation. De tycker att de har ett meningsfullt arbete där de lär nytt och utvecklas och de ser fram emot att gå till jobbet. Det visar den årliga medarbetarundersökningen.

Vill du jobba hos oss? På sidan Lediga jobb hittar du en lista med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget som passar dig? Prenumerera på våra lediga jobb eller skicka in en spontansökan.

Möt några av våra medarbetare

”Jag vill gärna bidra till kompetensutveckling hos kollegorna”

Kristin (Kicki) Fåglum tog steget att utbilda sig till specialistsjuksköterska inom neurologi. Utbildningen var över förväntan och nu hoppas hon på att inspirera andra till samma val.

Läs mer

 

”Ett tacksamt arbete”

Den fina patientkategorin av äldre gentlemen, och livskvalitén i Halland – ja, det är några av skälen till att Nils Fagerström uppskattar livet som specialistläkare på urologen i Varberg.
– Jag blir mer och mer stärkt i yrkesvalet, för jobbet blir bara bättre. Att jobba med cancer känns viktigt på riktigt, och det är tacksamt att kunna göra skillnad. Även om vi inte kan bota cancern finns det mycket vi kan göra för att förbättra situationen. Det blir ofta fina och nära samtal med patienterna.

Läs mer

 

”Att få jobba med sitt personliga intresse är optimalt”

Att skriva journaler, ringa patienter, ta hand om administrationen och att lösa it-strulet – ja, som medicinsk sekreterare har man en viktig roll för både vårdpersonal och patienter. Möt Anneli och Martina, som gillar det administrativa ansvaret och att vara en viktig stödfunktion när vården ska fungera riktigt bra.

Läs mer

 

Peter

”Att fundera ut planen är spännande”

Att jobba som logoped ger många valmöjligheter och stor variation i arbetslivet, tycker Petter Åström, logoped på Hallands sjukhus. Här delar han med sig om sina tankar om yrket.

Läs mer

 

Julia

”Bäst är att få vara närmast patienten”

Som undersköterska jobbar man i team tillsammans med flera olika yrkesgrupper, och man har nära kontakt med patienterna. Möt undersköterskorna Linn och Julia.

Läs mer

 

Marie Jonsson jobbar administrativt som medicinsk sekreterare

”Jag är glad att det satsas på vår yrkesroll”

Det märks redan på avstånd att Marie Jonsson trivs på jobbet, att hon är rätt person på rätt plats.
– Jag vill gärna hitta lösningar direkt och lägger sällan problem på vänt, säger Marie som är medicinsk sekreterare på ortopedimottagningen i Varberg.

Läs mer

 

”Även när det är akut operation känner jag mig säker”

Sara följde med en före detta kollega till öppet hus på operation, och fastnade direkt. Hör hennes berättelse om det spännande arbetet som operationssjuksköterska på Hallands sjukhus.

Läs mer

 

Gunliz, avdelningschef

”Det finns alltid två sidor av myntet”

Efter 23 år som avdelningschef och 36 år i regionen är det dags för Gunliz Bengtsson att lämna över stafettpinnen. Men givetvis är vi nyfikna på vilka drivkrafter som ligger bakom ett uppskattat och långvarigt ledarskap. Det blev ett samtal om arbetsglädje, tillit och mod.

Läs mer

 

”Det finns ett stort utbud av specialiteter och möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll”

– Att se och känna att patienten blir starkare under vårdtiden ger en extra härlig känsla, tycker Therese som är sjuksköterska på medicinkliniken i Varberg.

Kollegan Elin menar att jobbet som sjuksköterska kräver öppenhet och ödmjukhet.
– Det måste finnas ett äkta intresse och en vilja att utvecklas.

Läs mer

 

 

”En bra grund för att senare kunna söka en chefstjänst”

Den som arbetar hos i Region Halland och vill utvecklas mot en framtida chefsroll har möjlighet att söka till programmet Morgondagens ledare. En av dem som valt att göra det är Jessica som är biträdande avdelningschef Intensivvårdsavdelningen i Halmstad.

Läs mer

 

 

Att vara AT-läkare i Region Halland

Hur är det att vara AT-läkare i Region Halland? Så här svarar fem AT-läkare som tjänstgör inom Hallands sjukhus, Närsjukvården samt Psykiatrin Halland.

Läs mer

 

”Tillåt dig att vara ny”

Elinour Yazirlioglu visste ganska tidigt i hennes undersköterskeutbildning att det var sjuksköterska hon skulle bli.

– Det är svårt att säga exakt vad det var som gjorde att jag ville bli sjuksköterska. Jag tycker att det är kul och att den världen är intressant, och medicin är intressant.

Läs mer

 

Senast ändrad: