Webbplatser

Webbplatser ikon
Bakgrundsmönster

Vi söker dig!

Du specialist i allmänmedicin – välkommen till Vårdcentralen Halland

Vi söker specialister i allmänmedicin som vill vara med och forma framtidens nära vård. Vårdcentralen Hallands regionägda 24 vårdcentraler finns runt om i hela Halland.

Vi vill skapa en god och nära vård som är enkel att välja, tillgänglig på nya sätt och välkomnande för alla. Från den 1 februari 2024 är vi hyrläkarfria. Vi gör detta för att främja arbetsmiljön, patientsäkerheten och kontinuiteten för oss och våra patienter. Vi vill gärna ha dig med i vår fortsatta utveckling.

Gör en intresseanmälan via e-post, så kontaktar vi dig

Möt våra medarbetare

Vi erbjuder

Garanterad fortbildning. Varje år får du möjlighet till fem primärvårdsinriktade utbildningstillfällen i samarbete med specialistvården samt en allmänläkardag och ytterligare utbildning vid behov.

Avgränsat uppdrag. Flera av våra vårdcentraler arbetar med team- och rondmodell, eller med andra arbetssätt som avgränsar antalet listade per läkare.

Konkurrenskraftig grundlön. Vår medianlön för specialister i allmänmedicin ligger 2023 på 92 000 kronor i månaden.

Lönetillägg. Vid tjänstgöring på vårdcentral som har brist på distriktsläkare vid anställningen, alternativt ligger belägen i glesbygd kan extra ersättning på 10 procent av grundlönen erbjudas.

Bibehållen specialistlön vid dubbelspecialisering (ST). Du som redan har en annan specialistexamen, men vill komplettera med allmänmedicin får behålla din lön under studietiden.

Distansarbete. Vi ställer om våra arbetssätt till digitala och digifysiska patientmöten. Detta medför möjligheter för dig att arbeta på distans.

Löneväxling. Du har möjlighet att växla en del av din bruttolön mot förstärkt tjänstepension eller privat sjukvård.

Extra trygghet om du blir sjuk. Om du blir sjuk, råkar ut för en olycka eller arbetsskada får du som medarbetare hos oss både kollektivavtalad sjuklön och ersättning för lönebortfall.

Extra ersättning om du blir förälder. Utöver föräldrapenningen du får från Försäkringskassan får du föräldrapenningstillägg och föräldralön.

Bostäder. Personalbostäder för uthyrning kan, under en begränsad period, erbjudas nya medarbetare som tar anställning i Region Halland. Ansök om personalbostad (e-tjänst) Länk till annan webbplats.

Läs om fler fina förmåner

Kontakt

anna.rundberg@regionhalland.se

 

Om oss

Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.