Direkt till innehållet

Sjuksköterska

Som sjuksköterska i Region Halland gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och många olika karriärvägar. Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke, oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som sjuksköterska.

Man lär sig något nytt hela tiden! Och att sommarvikariera på sjukhuset är ett jättebra sätt att komma in i yrket för den som är ny. Therese och Elin är båda sjuksköterskor på Medicinkliniken i Varberg. För Therese gick vägen till yrket via ett sommarjobb på sjukhuset som gav mersmak, medan Elin följde en längtan att hjälpa människor och göra skillnad. Läs mer om deras berättelser på sidan: Sjuksköterskorna Elin och Therese valde rätt

Möjligheter att utvecklas

Basår på Hallands sjukhus

På Hallands sjukhus vill vi ge dig en bra start i arbetslivet och kopplar ihop verksamhetsförlagd utbildning och introduktionsvecka med ett basår. Du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet har möjligheten att gå ett basår för sjuksköterskor.

Basår på Hallands sjukhus

Utbilda dig till specialistsjuksköterska eller barnmorska

Nära hälften av våra sjuksköterskor är specialistsjuksköterskor eller barnmorskor. Som sjuksköterska i Region Halland har du möjlighet att, med bibehållen lön, läsa vidare till specialistsjuksköterska eller barnmorska. Du söker då en utbildningsanställning.

Utbilda dig till specialistsjuksköterska eller barnmorska

Sök sommarvikariat som sjuksköterska

Sjuksköterskor Hallands sjukhus

Sjuksköterskor Psykiatrin, Halmstad och Varberg

Sjuksköterskor Närsjukvården

Senast ändrad: