Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Sommarjobb inom serviceområdet

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? Vill du göra skillnad för patienter och vårdpersonal? Vi söker dig som har en stark vilja att arbeta med något viktigt i sommar!

Medarbetare i vårdnära service med en frukostvagn

Vårdnära service och städning

Arbetsuppgifter för vårdnära service: patientkök, städning och förrådshantering. Du jobbar i team och samarbetar mycket, både inom teamet och med vårdpersonalen. Du har också kontakt med patienter och anhöriga. Städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Halmstads sjukhus samt vårdcentraler inom Halmstads kommun ingår också.

Vårdnära service och Städservice söker semestervikarier till sommaren 2022

Köksbiträden

Arbetsuppgifter: diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på din erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang bli aktuellt. Du behöver ha utbildning inom storkök och restaurang.

Kostservice Halmstad och Varberg söker semestervikarier till sommaren 2022

Vaktmästeri och logistik

Arbetsuppgifter: daglig utkörning av gods, post, kost och textilier i lokalerna på Hallands sjukhus samt olika beställningsuppdrag till vårdenheter på sjukhusen. Du behöver ha truckkort.

Intern logistikservice söker semestervikarier till sommaren 2022

18 år och goda kunskaper i svenska

För alla jobben gäller att du måste ha fyllt 18 år när sommarjobbet påbörjas och att du behöver ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Senast ändrad: