Direkt till innehållet

Sommarjobb inom serviceområdet

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? Vill du göra skillnad för patienter och vårdpersonal? Vi söker dig som har en stark vilja att arbeta med något viktigt i sommar!

Medarbetare i vårdnära service med en frukostvagn

Nu söker vi sommarvikarier inom vårdnära service, städning, kost eller logistik.

Ansökningstiden för sommaren 2021 har gått ut - välkommen tillbaka nästa sommar!

Vårdnära service och städning

Arbetsuppgifter för vårdnära service: patientkök, städning och förrådshantering. Du jobbar i team och samarbetar mycket, både inom teamet och med vårdpersonalen. Du har också kontakt med patienter och anhöriga. Städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Halmstads sjukhus samt vårdcentraler inom Halmstads kommun ingår också.

Köksbiträden

Arbetsuppgifter: diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på din erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang bli aktuellt. Du behöver ha utbildning inom storkök och restaurang.

Vaktmästeri och logistik

Arbetsuppgifter: daglig utkörning av gods, post, kost och textilier i lokalerna på Hallands sjukhus samt olika beställningsuppdrag till vårdenheter på sjukhusen. Du behöver ha truckkort.

18 år och goda kunskaper i svenska

För alla jobben gäller att du måste ha fyllt 18 år när sommarjobbet påbörjas och att du behöver ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Senast ändrad: