Webbplatser

Webbplatser ikon

Närsjukvården

Närsjukvården Halland består av Vårdcentralen Halland och Folktandvården Halland

Vårdcentralen Halland

Vårdcentralen Hallands 24 vårdcentraler finns i hela Halland. Vi vill skapa en god och nära vård som är enkel att välja, tillgänglig på nya sätt och välkomnande för alla. Vi finns nära våra invånare genom hela livet.

Vår organisation

Hos oss jobbar cirka 800 personer, alla med bred kompetens inom den nära vårdens områden. Vi har även ett antal särskilda uppdrag så som neurorehab, sprututbyte, läkemedelsberoende, missbruk med flera.

Vi ser teamet runt patienten som centralt och tror på att allas kompetenser behövs för att våra invånare ska få rätt hjälp vid varje tillfälle. Samarbete är avgörande för att nå dit, både inom och utanför våra vårdcentraler. Vi ser oss om ett team på Vårdcentralen Halland där vi hjälper och stöttar varandra.

Läs mer och följ oss i sociala medier

Läs mer på Vårdcentralen Halland

Vårdcentralen Halland – Facebook Länk till annan webbplats.

Folktandvården Halland

Folktandvården finns i hela Halland och tar hand om både vuxna och barns munhälsa. Vi jobbar för att våra kunder ska ha friska tänder genom hela livet. Att välja oss ska vara enkelt och vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder.

Vår organisation

Folktandvården Halland består av 20 Folktandvårdskliniker. Vi har även fyra tandregleringskliniker och ett Dentallab.

Jobba hos Folktandvården

Vi är Hallands största tandvårdsföretag med cirka 370 medarbetare på 25 olika kliniker, vilket gör karriärmöjligheterna många oavsett om du är ny i din yrkesroll eller inte. Vi strävar efter att skapa en positiv kundupplevelse och vara nyfikna och lyhörda på de vi möter. Med korta beslutsvägar vill vi göra det möjligt för alla att bli sitt bästa, där du som individ syns och aktivt kan vara med och bidra för att utveckla och forma vår verksamhet.

Vi ser oss som ett och samma lag, där vi lär av varandra, hjälps åt och tar gemensamt ansvar för vårt uppdrag. Det blir dessutom roligare med samarbete mellan klinikerna och att dela framgångarna med varandra!

Läs mer

Jobba hos Folktandvården Halland

Läs mer på Folktandvården Halland

Senast ändrad: