Webbplatser

Webbplatser ikon
Bakgrundsmönster

IT och digitalisering

Vi i Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare inom IT och digitalisering med över 250 medarbetare och chefer. Hos oss kan du göra stor skillnad för hallänningen!

Digitalisering är en förutsättning för Hallands välfärd och vår vision att tillsammans utveckla den bästa livsplatsen. Som medarbetare hos oss är du med och förverkligar den visionen!

Vi är över 250 medarbetare och chefer inom IT och digitalisering som arbetar för att våra kollegor och invånare ska få en smart och enkel vardag med robusta, säkra system och bra effektiva digitala tjänster.

Hos oss finns en bredd av kompetenser och perspektiv och vi arbetar tillsammans med våra verksamheter inom hälso- och sjukvård, kultur och skola, kollektivtrafik och regional utveckling för att nå ett bra resultat. Vi jobbar med hela digitaliseringskedjan och har en mycket spännande teknikstack.

För oss är en stabil och säker drift en självklarhet och en grundförutsättning i vårt arbete. Vi driver dessutom digital transformation och innovation med ambitioner att vara ledande inom datadriven utveckling av AI i offentlig sektor. Vi är en bra bit på väg speciellt, inom hälso- och sjukvården.

Vi letar alltid efter nya talanger – så skicka gärna in en intresseanmälan eller sök någon av våra lediga tjänster!

Berätta vilka områden inom IT och digitalisering som just du är intresserad av och vilka kunskaper, kompetenser och förmågor som du kan bidra med i vår digitala utveckling!

Digitalisering för Hallands bästa

Lediga jobb inom IT och digitalisering

Visar 1 ledigt jobb