Webbplatser

Webbplatser ikon
Bakgrundsmönster

Sjuksköterska

Hos oss ska patienterna möta trygga medarbetare och väl sammansvetsade team. Som sjuksköterska är du en värdefull del i teamet. Vi erbjuder en trygg anställning, möjlighet att påverka din situation och växa i din roll. Välkommen att bli en av oss!

Möt våra medarbetare

Två sjuksköterskor i vårdmiljö

Therese och Elin är båda sjuksköterskor på medicinkliniken i Varberg. För Therese gick vägen till yrket via ett sommarjobb på sjukhuset som gav mersmak, medan Elin följde en längtan att hjälpa människor och göra skillnad.

Läs intervjun med Therese och Elin

Sara följde med en före detta kollega till öppet hus på operation, och fastnade direkt. Hör hennes berättelse om det spännande arbetet som operations­sjuksköterska på Hallands sjukhus.

Porträtt Petter Åström.

Möt fler av våra medarbetare

Vi är glada att ha engagerade och motiverade medarbetare. Att ha ett meningsfullt arbete, kunna utvecklas och lära sig nytt rankas högt hos oss. Självklart ska man se fram emot att gå till jobbet! 

Sjukskötersketeam blir Årets kontaktsjuksköterska

Regionalt cancercentrum (RCC) väst har nu utsett årets kontaktsjuksköterska. Årets vinnare Kontaktsjuksköterskor för män med prostatacancer i Halland är ett helt team.

Halland – bästa livsplatsen

Jobbet är en av många anledningar att bo i Halland. Som bästa livsplatsen erbjuder vi härliga natur- och kulturupplevelser, ett välfungerande samhälle och bra boendemiljöer. Ett gott liv, helt enkelt!

Lediga jobb för sjuksköterskor

Visar 9 lediga jobb