Direkt till innehållet

Art Inside Out

Art Inside Out är en nomadisk mötesplats för konstnärliga residens i alla konstformer och genrer. Konstnärer bjuds in att verka tillsammans med institutioner, medborgare och lokala aktörer med Halland som spelplats. Genom att arbeta i processer som är öppna och inte på förhand bestämda uppstår nya sammanhang där konsten skapar utrymme för nya perspektiv.

Residensdeltagarna erbjuds ersättning för sitt arbete, resa, boende, arbetslokaler, konstnärligt stöd samt produktionsmedel. Art Inside Out bjuder in via utlysning ca 2 ggr/år.

Art Inside Out drivs av Region Halland tillsammans med Falkenbergs kommun, Halmstads kommun, Hylte kommun, Kungsbacka kommun, Laholms kommun och Varbergs kommun.

AIO Journal

Publicerings- och utställningsplattformen AIO Journal offentliggör Art Inside Outs inre arbete – från gästande konstnärers processer, upplevelser och möten, till gästskribenter och AIO-redaktionens reflektioner. Journalen tillkännager kommande aktiviteter och var de äger rum. Vi förmedlar konstupplevelser och de rörelser som uppstår där konsten finns i form av podd, video, intervjuer och artiklar. I all sin enkelhet är AIO Journal en publikation i ständig förändring, enligt logiken; ett nummer per residens.

Läs AIO Journal på artinsideout.se

AIO Nytt

AIO Nytt är Art Inside Outs nyhetsbrev, bli prenumerant på AIO Nytt här!

Kontakt

Davor Abazovic, kulturproducent

Telefon 073-142 72 03
e-post: davor.abazovic@regionhalland.se

Logotyp med texten Art Inside Out.

Senast ändrad: