Direkt till innehållet

Audiovisual Talks

– Ett inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild.

Orangeröd färgplatta med vit text "audiovisual talks".

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Vår ambition är att även under tider där vi inte kan ses fysiskt, kunna erbjuda en mötespunkt där vi kan bibehålla dialog, inspiration, bildning samt gemenskap i digital form över hela landet.

Vi kommer under våren och försommaren att genomföra flera online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.

  • 28 april - Audiovisual Talks 1: Amanda Kernell
  • 12 maj - Audiovisual Talks 2: Tatjana Samopjan
  • 26 maj – Audiovisual Talks 3: Mark W. Travis
  • 9 juni – Audiovisual Talks 4

Att delta är helt kostnadsfri men din anmälan krävs.

Aktuella tillfällen med Audiovisual Talks visas i kalendern Kulturarrangemang samt på webbplatsen Film&TV vid Lindholmen Science Park.

Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.

 

Senast ändrad: