Självprovtagning covid-19: Provsvar försenade

Provta dig endast om du har symtom. Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret. Ta inte ett nytt prov i väntan på provsvar.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet

Halländsk bokmässa

Varmt välkommen till årets stora bokfest i Halland! Författare, förlag och litterära sällskap medverkar på Halländsk bokmässa i år.

Halländsk bokmässa.

Halländsk bokmässa arrangeras varje år i november, på något av biblioteken i Halland.

Halländsk bokmässa 2021

I november 2021 kommer Halländsk bokmässa att husera i det nybyggda Argus, Falkenbergs bibliotek, 2022 blir det i Hylte kommun och 2023 återvänder bokmässan till Fyrens bibliotek i Kungsbacka.

På Halländsk bokmässa är det fri entré och du har möjlighet att träffa författare, förlag och litterära sällskap. Under dagen kan du lyssna på samtal på scen, bland utställarna författare som skriver vuxna, barn och ungdom.

Läs upp din poesi i Poesihörnan

Välkommen att anmäla dig till att läsa din poesi på Poesihörnans scen under Halländsk bokmässa. Alla är välkomna, gammal som ung. Du läser din poesi under maximalt 10 minuter och har endast dig själv som rekvisita. Vår moderator Ronja Möller presenterar dig inför publiken. Ungefär en vecka innan mässan får du din starttid och lite extra information via mejl. Sista anmälningsdag var den 14 november.

Halländsk bokmässa är ett samarbete mellan Hallands författarsällskap, biblioteken i de halländska kommunerna och Kultur i Halland.

Välkommen till Halländsk bokmässa - en spännande dag i litteraturens tecken!

 

Christine Karlsson

Kulturproducent

Arbete: +46720852248

Senast ändrad: