Direkt till innehållet

Vävmässan VÄV2022

VÄV2022 arrangeras 22-24 september 2022 på Halmstad Arena. Svenska Vävrådet med samarbetspartner; Kultur i Halland - Slöjd på Region Halland, Destination Halmstad, Halmstad Arena och PR Media hälsar dig välkommen till vävmässan!

Vävmässan är ett stort internationellt arrangemang med många utländska besökare. VÄV2022 erbjuder ett välfyllt program på Halmstad Arena samt arrangemang både i Halmstad och i Halland med omnejd.

Vävmässan erbjuder föredrag, textila utställningar och ett stort utbud av både svenska och internationella utställare. Olika bussutflykter går att ta del av till intressanta besöksmål. Under mässan vill Region Halland visa upp vad vi har för textila samtida konstnärer här i Halland såväl som hur vårt textila – främst vävda – arv ser ut.

Svenska Vävrådet informerar om vad som gäller i fråga om biljettköp och program på vav2022.se.

Efter att mässan flyttats fram i två omgångar på grund av pandemin, ser vi nu gemensamt till att VÄV2022 blir en helt fantastisk mässa, där vi åter kan träffas och uppleva glädjen i vävningen tillsammans!

Affisch för VÄV2022.

Välkommen till VÄV2022, 22–24 september 2022 på Halmstad Arena!

Program och all information om vävmässan finns på vav2022.se

Huvudarrangör är Svenska Vävrådet som tillsammans med en eller flera lokala partner ansvarar för arrangemanget. Lokala samarbetspartner är Halmstad Convention Bureau och Kultur i Halland – Slöjd.

Kontakt på Region Halland

Om du har frågor om vävmässan eller om att medverka som värd eller värdinna, kontakta gärna:

Marita Jönsson, utvecklare slöjd och konsthantverk

E-post: Marita.jonsson@regionhalland.se

Telefon: 035 17 98 81

Senast ändrad: