Skärpta råd i Halland

Smittspridningen av covid-19 ökar snabbt i Halland. De skärpta råden är förlängda och gäller till den 13 december. Läs mer på 1177.se.

Skärpta råd i Halland

Direkt till innehållet

Nyhetsbrev om kultur

Prenumerera på våra regionala nyhetsbrev!

Följ vad som händer inom regional kultur

Kultur i Hallands nyhetsbrev

Sedan i mars 2019 ger Kultur i Halland ut ett nyhetsbrev. Som prenumerant får du veta vad som händer på regional nivå inom kultursektorn. Vi berättar om kulturpolitiska beslut, utvecklingsarbete, ansökningsmöjligheter och kulturarrangemang.

Anmäl dig som prenumerant på Kultur i Hallands nyhetsbrev via den här länken!

Art Inside Out: AIO Nytt

För att prenumerera på AIO Nytt, nyhetsutskick från Art Inside Out, fyll i formuläret.

SLUG! från Kultur i Halland - slöjd

För att prenumerera på Kultur i Halland - Slöjds nyhetsbrev SLUG!, klicka på den här länken och fyll i formuläret

Kultur i Halland - regionbiblioteket

Anmäl dig som prenumerant för att få nyheter från regionbiblioteket

Rum för Dans

Vill du ha info om dansföreställningar som arrangeras av Rum för Dans? Prenumerera på Rum för Dans nyhetsbrev.

Musik Hallandia

Häng med i vad som händer, när det händer. Prenumerera på Musik Hallandias nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Prenumerera på Musik Hallandias nyhetsbrev

Konst i Hallands nyhetsbrev

Information om vad som händer inom Konst i Halland.

Anmäl dig till resurscentrum Konst i Hallands nyhetsbrev.

Pressmeddelanden

Kontakta linda.tillander@regionhalland.se om du vill ha pressutskick om kultur från Region Halland eller anmäl dig via Region Hallands pressrum.

Senast ändrad: