Filmläger för dig som är 11-14 år

Lär dig göra film och ha kul tillsammans på höstlovet i fyra dagar! Filmlägret hålls på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utanför Falkenberg 30 okt–2 nov 2017, det blir tre övernattningar och många roliga aktiviteter. Inga förkunskaper behövs, vi lär dig allt om hur man gör och hur dina filmer kan bli ännu bättre.

Ung person med filmklappa.

Du får göra film för youtube, testa greenscreen, lära dig ljussättning och ta ljud. Helt enkelt göra massa kul film och träffa nya kompisar, det kommer bli sååå KUL!!! Vi har all utrustning som behövs, så kom som du är!

Vi är även ute och spelar brännboll eller fotboll om man vill, spelar spel och gör massa annat skoj som hör hemma på ett läger. Erfarna ledare och filmhandledare sover på plats och stöttar i filmarbetet under alla dagar. Helpension på Katrinebergs folkhögskola.

• Vi startar måndag 30 oktober kl. 09.00 och avslutar torsdag 2 november kl. 16.00
  • Pris 1 500 kr för mat och boende.
  • Fulltecknat! Anmälan stängde 6 oktober.

Deltagare kan söka ekonomiskt stöd för deltagande hos Majblomman, se www.majblomman.se

Tre unga filmare med kamera och ljudutrustning.

Kursledare är:

Emma Nordström, filmregissör, producent och manusförfattare, utbildad vid Katrinebergs folkhögskolas filmlinje. Driver produktionsbolaget movEmotion AB, www.movemotion.se.

Jimi Vall Peterson, filmregissör och manusförfattare, utbildad vid filmlinjen på Katrinebergs folkhögskola. Han driver nu produktionsbolaget Färgfilm och har gjort kortfilmer som "Avtryck" och "Efterklang", som visats på festivaler i Sverige och utomlands.

Johanna Andersson, regissör, manusförfattare, utbildad vid Katrinebergs folkhögskolas filmlinje. Prisad för kortfilmen ”Ja må jag leva” och visade sin senaste kortfilm "Mötas" under Göteborgs Filmfestival 2016. Driver nu produktionsbolaget Färgfilm: www.fargfilm.se.

Filmlägret arrangeras av Filmresurscentrum i Region Halland.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Emma Nordström, kursledare, telefon 0730-98 26 03 eller via e-post emma@movemotion.se.

Annika Westerhult, projektledare Filmresurscentrum, telefon: 073-306 00 36, e-post: Annika.Westerhult@regionhalland.se

Katrinebergs folkhögskola, telefon 0346-575 00.