Filmläger för dig som är 11-15 år

Lär dig göra film och ha kul tillsammans! Filmläger hålls på Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro utanför Falkenberg, med övernattningar och många roliga aktiviteter. Inga förkunskaper behövs, vi lär dig allt om hur man gör och hur dina filmer kan bli ännu bättre.

Gruppbild från filmläger.

En kurs för dig som är mellan 11-15 år. Lär dig mer, eller testa för första gången!

Du får göra film för youtube, testa greenscreen, lära dig ljussättning och ta ljud. Helt enkelt göra massa kul film och träffa nya kompisar. Erfarna handledare går igenom grunderna i regi, skådespeleri, manus, foto, ljus, ljud och redigering. Vi jobbar med full filmutrustning och redigering.

• Kursavgiften inkluderar helpension. Egna sängkläder medtages.
  • För att delta ska du vara mellan 11-15 år och skriven i Halland.
  •  Håll ukik efter nästa kurs!

Deltagare kan söka ekonomiskt stöd för deltagande hos Majblomman, se www.majblomman.se

Tre unga filmare med kamera och ljudutrustning.

Kursens handledare är:

Professionella filmare anlitas som kursledare.

Filmlägret arrangeras av Filmresurscentrum i Region Halland, Kultur i Halland—Film och  Katrinebergs folkhögskola.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Annika Westerhult, projektledare Filmresurscentrum, telefon: 073-306 00 36, e-post: Annika.Westerhult@regionhalland.se