Direkt till innehållet
24 Apr Inställt! Flyttas fram – Filmbranschdagen

Inställt! Flyttas fram – Filmbranschdagen

Var med på Filmbranschdagen! Ta del av work-in-progress från halländska filmare, bli en del av vårt nätverk och diskutera hur filmbranschen kan bli mer hållbar och klimatvänlig. 

Alla med filmintresse är välkomna!

OBS! Filmbranschdagen är framflyttad, vi återkommer med nytt datum (24 april är inställt). Tidsplanen är kl. 09.00–16.00, följt av after-film på pub i Falkenberg.

Vi gästas av

  • Ronny Fritsche, miljö-strateg och producent på Film i Väst. Ronny redogör för vår branschs miljöpåverkan och ger handfasta tips på hur man kan implementera mer hållbara produktionsmetoder för att minska sitt ekologiska fotavtryck.
  • Eleonor Fahlén, skyddsombud från Teaterförbundet för scen och film föreläser om arbetsmiljö och arbetsvillkor för att du i film- och tv-branschen ska få ett hållbarare arbetsliv.
  • Regissören Simon Vahlne presenterar en work-in-progress av sin kommande långfilmsdebut ”I Love Varberg”.
  • Regi- och producentduon Antonio Ikovic och Stina Eriksson visar kortfilmen ”Tatin Sin” och pratar om kommande projekt.

Anmälan

Vi återkommer med nytt datum, om du vill ha info direkt via mejl, skicka en intresseanmälan till Annika Westerhult, filmresurscentrum, Kultur i Halland – Film, e-post: annika.westerhult@regionhalland.se

Berätta kort vem du är och ange ev. specialkost. Hållbar fika ingår, lunch till självkostnadspris. Evenemanget rymmer 50 deltagare.

 

Senast ändrad:

Mer information

Kategori: Film och rörlig bild

Tid: Fredag 24 april är INSTÄLLT. Nytt datum kommer!

Plats:

Filmhuset på Katrinebergs folkhögskola.

Målgrupp: Alla med filmintresse är välkomna.

Entrè:

OBS! Inställt – men nytt datum kommer!
Filmbranschdagen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vegansk fika ingår, lunch till självkostnadspris.