Direkt till innehållet
30 Jun Filmkurs för killar och tjejer 11-16 år - dagtid!

Filmkurs för killar och tjejer 11-16 år - dagtid!

Var med på filmkurs i sommar! Du får göra film för Youtube, testa greenscreen, lära dig ljussättning och ta ljud. Helt enkelt göra massa kul film och träffa nya kompisar.

För dig som vill testa eller lära dig grunderna om film och rörlig bild, som bor i Halland och är mellan 11-16 år. Inga förkunskaper krävs, vi lär dig på plats.

Utveckla en filmidé, spela in och redigera film. Erfarna filmare och filmpedagoger anpassar kursen efter deltagarnas kunskaper. Vi jobbar med full filmutrustning och redigering.

Filmkursen arrangeras av Kultur i Halland – Film.

Ansökan

OBS! Fullbokad!

Kursen skulle ha genomförts med övernattning på Katrinebergs folkhögskola, men på grund av covid-19 genomförs kursen istället på dagtid i centrala Falkenberg, i mindre grupper. Du som redan har anmält dig har fått mer information.

Vi genomför kursen utomhus och i rymliga lokaler, aktiviteterna anpassas så att deltagarna kan hålla distans till varandra. Verksamheten följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi uppmanar deltagarna att stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom. Det kommer också att finnas goda förutsättningar för att hålla god handhygien. Vi planerar för att erbjuda fika och lunch på plats.

Vid behov kan upphämtning ske vi Falkenbergs tågstation var dag, hämtning och lämning.

Kontakt

Annika Westerhult, projektledare filmresurscentrum, Kultur i Halland – Film
tel. 073-306 00 36
e-post: annika.westerhult@regionhalland.se

 

Senast ändrad:

Mer information

Kategori: Film och rörlig bild

Tid: 30 juni - 4 juli 2020 ca. kl 10-16 varje dag.

Plats:

I centrala Falkenberg, du som anmält dig får mer information om plats.

Målgrupp: För dig som är 11-16 år, bor i Halland och vill testa eller lära dig mer om film och rörlig bild.

Entrè:

OBS! Fullbokad! Kurskostnad inklusive lunch och två mellanmål, 1250 kronor för dig som är skriven i Halland. Bor du i en annan region är kostnaden 1650 kr. Deltagare upp till 18 år kan söka ekonomiskt stöd hos Majblomman.