Direkt till innehållet
1 Jul Filmkurs för tjejer 14 – 22 år

Filmkurs för tjejer 14 – 22 år

Vill du göra film i sommar? Är du tjej mellan 14 och 22 år? Då är du hjärtligt välkommen till en veckas filmskapande! Lär dig mer eller testa för första gången!

Tillsammans med andra tjejer lär du dig utveckla en filmidé, spela in och redigera film. Erfarna filmare och filmpedagoger går igenom filmhantverkets grunder: regi, skådespeleri, manus, foto, ljus, ljud och redigering.

Inga förkunskaper krävs! Du lär dig på plats!

Gästlärare i bl.a. smink utlovas. Vi jobbar med full filmutrustning och redigering i fantastiska lokaler.

• Start måndagen 1 juli kl 10.00.
  • Avslutning söndagen 7 juli kl 16.00.

Vi håller till  Campus Laholm och botillsammans på vandrarhemmet i Laholm under kursen.

Deltagaravgift

Avgift inklusive boende är 2 800 kr. Bor du i Halland så är priset 1 800 kr.

Bor du i annan region kan du söka stöd från ditt regionala resurscentrum.

Deltagare upp till 18 år kan söka ekonomiskt stöd hos Majblomman, se www.majblomman.se

Sista anmälningsdag var den 9 juni.

Kontakt

Har du ytterligare frågor kontakta kursansvarig, Emma Nordström, på telefon 0730-98 26 03, e-post emma@movemotion.se eller Annika Westerhult, projektledare på Kultur i Halland – Film, telefon 073-306 00 36 e-post annika.westerhult@regionhalland.se.

Arrangeras av Kultur i Halland – Film i samarbete med Filmcloud och CampusLaholm – Laholms kommun.

Senast ändrad:

Kategori: Film och rörlig bild

Tid: 1–7 juli 2019.

Plats:

Campus Laholm.

Sista anmälningsdag: 2019-06-09

Målgrupp: Tjejer i åldern cirka 14–22 år.