Direkt till innehållet
17 Nov Hantverksdriv – Träff för dig med företag inom slöjd och konsthantverk

Hantverksdriv – Träff för dig med företag inom slöjd och konsthantverk

Kultur i Halland – Slöjd bjuder in till informations- och nätverksträff för dig som är slöjd- och konsthantverksföretagare i Halland. Vi välkomnar även dig som har planer på att starta verksamhet.

Vi träffas under lättsamma former, delar erfarenheter ger Inspiration, råd och tips samt tar in förslag på insatser relevanta för dig med företag i Halland.
Det är kostnadsfritt och vi bjuder på en matigare macka med kaffe/the. Delta på plats i Varberg eller digitalt via länk.

Inspiration, råd och tips från regionala aktörer

Tillfället bjuder på inspiration, råd och tips från regionala aktörer som på olika sätt kan hjälpa dig som företagare med dina idéer. Möt Coompanion Halland, Timbanken Halland och Konsthantverkscentrum, hör om SPOK Halland och få en guidad tur av samverkansplatsen Impact House Halland.

Samarbeta med en formgivare?

Hur är det att som slöjdare samarbeta med en formgivare. Bror Forslund, slöjdare och Kerstin Sylwan, formgivare visar och berättar om möjligheter, spill och utmaningar som berikar.

Delta på plats i Varberg

Som deltagare på plats bjuds du förutom på föredragen även på en guidad presentation av lokalerna inom Impact House Halland, rejält kvällsfika samt möjlighet till nätverksmingel och personliga möten med våra inbjudna regionala aktörer. Obs begränsat antal fysiska platser.

Delta digitalt

Har du inte möjlighet att resa till Varberg kan du delta digitalt via länk. Du få då efter din anmälan en länk skickad via e-post dagen innan eventet. Du har då möjlighet att lyssna på föredragen och kan ställa dina frågor via chattfunktionen.

Kvällens inbjudna regionala aktörer

Coompanion Halland

Ger kostnadsfri rådgivning för alla som vill starta, driva och utveckla företag tillsammans.

Timbanken Halland

Erbjuder kostnadsfri rådgivning inom sju områden inom affärsutveckling, till exempel i att stärka ditt varumärke och marknadsföring.

Konsthantverkscentrum

Erbjuder exempelvis personlig coachning via mentorsprogram för professionellt verksamma konsthantverkare och slöjdare.

SPOK Halland

Webbplats där tillverkande företag, däribland slöjdföretag, kostnadsfritt presenters för att formgivare och designer ska kunna hitta nya material och samarbetspartner.

Impact House Halland

Samverkansplats. Vi som deltar på plats får en guidad tur i lokalerna och presentation av hur du kan använda dig av samverkansplatsen samt hur nätverket som är kopplat till samverkansplatsen kan bidra till din utveckling.

Det är kostnadsfritt att delta, vi bjuder på en matigare macka med kaffe/te.

O.S.A senast den 15 november till utvecklare veronica.olofsson@regionhalland.se

Begränsat antal fysiska platser.

Senast ändrad:

Kategori: Slöjd och Konsthantverk

Tid: Onsdag 17 november kl. 17.00–19.00

Plats:

Impact House Halland, Östra Långgatan 47 i Varberg.

Sista anmälningsdag: 2021-11-15

Målgrupp: För dig med företag inom slöjd och konsthantverk i Halland.

Entrè:

Kostnadsfritt