Direkt till innehållet
7 Nov Kunskapsdag om Sveriges nationella minoriteter

Kunskapsdag om Sveriges nationella minoriteter

Länsstyrelsen i Hallands län tillsammans med Region Halland bjuder den 7 november in till en kunskapsdag i Halmstad om Sveriges nationella minoriteter.

Syftet med konferensen är att öka kunskapen kring nationella minoriteters rättigheter och stärka arbetet med dessa frågor i länet.

Konferensen riktar sig till förtroendevalda, tjänstepersoner som kommer i kontakt med nationella minoritetsfrågor, förvaltningar för skola/förskola eller äldreomsorg, bibliotekspersonal, kultursamordnare, föreningar och personer som tillhör de nationella minoriteterna.

Program och anmälningsformulär finns på Länsstyrelsen i Hallands webbplats.

Illustration: Minabibliotek.se

Senast ändrad:

Mer information

Kategori: Bibliotek, Kulturarv, Språkutveckling, Kultur i skolan, Kultur och hälsa

Tid: Torsdag 7 november, klockan 09:30-15:30

Plats:

Lokal Nissan, Länsstyrelsen i Hallands län, Slottsgatan 2, Halmstad

Sista anmälningsdag: 2019-11-01

Entrè:

Föreläsningen är kostnadsfri. Vi bjuder på fika medan lunch ordnas på egen hand. Anmäl dig på Länsstyrelsen i Hallands webbplats.