Direkt till innehållet
17 Sep PLAY filmdagar

PLAY filmdagar

Hallands filmfestival presenterar: PLAY filmdagar 17–18 september!

Vill du lära dig skriva manus, testa VR eller drömmer du om att bli sminkös? Kom och var med på olika workshoppar kring att skapa film! Har du gjort en kortfilm som du vill visa för publik – eller hinner du göra en? Anmäl dig till kortfilmstävlingen PLAY!

Lördag 17/9: Workshopdag

Den första dagen på PLAY filmdagar hittar du filmaktiviteter att prova på. Vi fyller hela kulturhuset Nolltrefem med olika workshopar.

Vi tjuvstartar PLAY kortfilmstävling med lättviktsklassen för barn och ungdomar upp till 15 år.

Söndag 18/9: PLAY kortfilmstävling

Den andra dagen fortsätter PLAY kortfilmstävling med visningar av kortfilmsbidrag från halländska filmare. Filmerna tävlar i någon av dessa klasser:

  • Mellanvikt 16–19 år
  • Tungvikt 20–26 år
  • 27+ för filmare och regissörer från 27 år och äldre.

 

Ett flertal priser delas ut, t.ex. bästa regissör, bästa film, bästa ljud etc. PLAY är även en uttagningstävling till Novemberfestivalen för ungdomar mellan 16 och 26 år

Anmäl dig till PLAY

Läs mer om PLAY kortfilmstävling och anmäl dig senast den 24 augusti 2022.

Hallands filmfestival

Hallands filmfestival är en ambulerande filmfestival som gör nedslag på olika platser i regionen. Festivalen presenterar filmer från halländska filmskapare i alla åldrar och är ett forum för filmare och filmintresserade i hela Halland. Hallands filmfestival är bl.a. värd för PLAY filmdagar som 2022 äger rum den 17-18 september på Nolltrefem och i Figarosalen på Halmstads Teater.

Senast ändrad:

Mer information

Kategori: Film och rörlig bild

Tid: 17-18 september

Plats:

Nolltrefem, Fredsgatan, Halmstad