Självprovtagning covid-19 - provsvar försenade

Många provsvar tar nu längre än 3 dygn från provet registrerades på 1177.se. Så fort provet är analyserat kommer svar via 1177.se. Ring ej 1177 eller vårdcentralen - de har inte information om provsvaret.

Om du väntar på provsvar - så kan du göra

Direkt till innehållet
22 Jan Rum för Dans: 5 Degrees med Twisted Feet – PREMIÄR

Rum för Dans: 5 Degrees med Twisted Feet – PREMIÄR

Danskompaniet Twisted Feet är äntligen tillbaka på Kungsbacka Teater. Med kraftfulla dansnummer och övertygelsen att sprida ett viktigt budskap tar de sig an den stora utmaningen – att förändra vår framtid.

5 Degrees är en fartfylld show om att ta ett steg i riktning för en hållbar framtid – allt förpackat i den speciella form av street-baserad scenkonst som Twisted Feet gjort sig kända för. En konstnärlig profil med en igenkännbar fusion mellan det teatraliska scenspråket och streetdansens medryckande visuella kraft. Du kan förvänta dig hänsynslös intensitet och skärpa tillsammans med ett viktigt budskap om klimatförändringarna och vår framtid på jorden. Kom och upplev medryckande scenkonst med kraft att förändra!

I Twisted Feets föreställning 5 Degrees är mänskligheten på väg mot sin undergång. Klimathotet har besannats och det ångar av gaser och blossar rök. Det är nu jorden skälver under människans framfart. I denna dystopiska värld får vi frossa i Twisted Feets danstalang. Med mäktiga dansnummer bjuds publiken på en oförglömlig kväll som behandlar en av vår tids mest brännande angelägenhet – klimatfrågan. Föreställning kombinerar kultur och forskning med den senaste tekniken. Tillsammans med projektioner och ljuseffekter förkroppsligar dansarna framtiden med sorg och hoppfullhet.

Om Twisted Feet

Twisted Feet är ett Göteborgsbaserat danskompani som grundades 2003 med basen i streetdancekulturen. Gruppen driver en framgångsrik dansskola och har producerat en lång rad scenproduktioner. Bland dessa kan nämnas den hyllade ”Wall Street” på GöteborgsOperan som den första streetdansproduktionen någonsin på en svensk operascen. De driver därutöver projektet Community X som skapat ett nätverk i form av dansfestivaler i västra Sverige samt Arvsfondsprojektet ‘Passion for climate’ med syfte att engagera unga i klimatfrågan.

Medverkande

Dansare:

  • Ashaa Zaki
  • Tevin Redvall
  • Jenni Louwen
  • Sean Gee
  • Claudia Svensson
  • Samuel Boqvist
  • Saga Strömqvist
  • Philip Hansson

 

Regi : Denny Hulten, Nina Kollbrunner & Zerjon Abebe
Manus: Twisted Feet & Christofer Bocker
Huvudkoreograf: Zerjon Abebe, Denny Hulten, Nina Kollbrunner, Marco Wihlborg
Assisterande koreograf: Mia Hellberg, Marcel Gomes, Mona Namer, Jack Wang, Johnny Nguyen
Ljusdesigner: Carl Johan “Lalle” Norrhamn
Scenograf: Torulf Wetterot
Teknik scenograf: Johnny Karhinen
Kostymör: Majli Af Ekenstam
Kostymassistent: Stina Bojling, Nina Kollbrunner
Animation & Video : Daniel Hägglund, Tony Hulten & Marcel Gomes
Musikproduktion: Denny Hulten
Musikedit: Denny Hulten, Zerjon Abebe
Foto: Johnny Kääpä

Speltid: 70 minuter, ingen paus

Arrangeras av Rum för Dans

 

Senast ändrad:

Mer information

Kategori: Dans

Tid: 22 januari 2022 kl. 18.00

Plats:

Kungsbacka Teater, Kungsbacka.

Entrè:

Ordinarie 195 kr. Barn/ungdom t.o.m. 25 år 100 kr Boka biljett här