Direkt till innehållet
Brillmans brädor (10–15 år)

Brillmans brädor (10–15 år)

Brillmans brädor består av paret Mirja och Fredrik Brillman, hantverksduon som förvandlar trasiga skateboards till smycken, verktyg eller konstverk!

I workshopen får deltagarna tillsammans skapa ett konstverk där fantasi och skaparglädje står i fokus. Med hjälp av trasiga skateboards, sandpapper, såg och lim förvandlas skräp till något helt unikt. Gruppen kommer gemensamt fram till hur konstverket ska se ut och vilket budskap man vill föra fram. Utöver det finns också tid att göra ett personligt smycke att ta med sig hem.

Mirja och Fredrik Brillman är vana workshopsledare och har deltagit i en rad festivaler och evenemang där deras och deltagarnas konstverk väcker stor uppmärksamhet. Samtalen kring återbruk och jordens resurser blir naturligt inkluderade under arbetets gång och kunskaperna kring material och dess möjligheter väcks. Brillmans brädor är också belönade med Kungsbackas kulturpris 2018 för arbetet med återbruk av skateboards. Ett roligt sätt att arbeta med hantverk, fantasi och kreativitet samtidigt som hållbarhet och resursanvändning diskuteras.

Kulturskapare: Brillmans brädor
Medverkande: Mirja och Fredrik Brillman

Brillmans bärdor på Instagram

Kontakt för bokning

Mirja Brillman, tel. 076 200 76 72, e-post: mirja@konstigheter.se

 

Kostnad

Totalpris som faktureras

Regional subvention

Dag 1, 1:a programmet 8 960 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning
2:a progr. samma dag och lokal 8 560 kr (exkl. moms) 50% återbetalas efter redovisning

 

Senast ändrad:

Mer information

Publik: Max 17 deltagare inkl. personal.

Längd: 2 tim.

Lokal: Bord och stolar. Programmet kan även göras utomhus.

Turnéperiod: Läsåret 2021–2022.

Typ: Slöjd